Ελληνική κουζίνα «αλλιώς» σε ένα εστιατόριο και καινούργιο και… vintage, που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην οδό Λυκαβηττού.
Με ταπετσαρίες, παλιούς καθρέφτες, σεμεδάκια, φλοράλ μαξιλάρια, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ένα ποδήλατο του ’58 να κρέμεται από το ταβάνι κι ένα παλιό «βασιλικό» ταχυδρομικό μηχανάκι στο πατάρι, το καινούργιο «Κιουζίν», στην οδό Λυκαβηττού, είναι… vintage. H Λένα Σφυρόερα (βλ. «Lena’s» στο Σύνταγμα) προτείνει ελληνική κουζίνα «αλλιώς», τόσο στο μόνιμο μενού όσο και στα τρία πιάτα ημέρας, χρησιμοποιώντας αρκετά ΠΟΠ προϊόντα, όπως πηκτόγαλο Χανίων, αρσενικό Νάξου, γαρίδες Πλαταμώνα ή κατσικάκι Ελασσόνας. Τώρα που φτιάχνει ο καιρός, θα δοκιμάσετε τις σαλάτες με υπερτροφές, τις πίτες, το μουσακά λαχανικών, τον κόκορα κρασάτο με χοντρό μακαρόνι, τα σκιουφιχτά με βασιλομανίταρα και λάδι τρούφας κι έξω, στο ξύλινο μοναστηριακό τραπέζι.