Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Simul»

Την Πέμπτη 30/3 δημιουργεί παρέα με τον σεφ του εστιατορίου το Four hands dinner της βραδιάς.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Simul»

Την Πέμπτη 30/3 δημιουργεί παρέα με τον σεφ του εστιατορίου το Four hands dinner της βραδιάς.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Simul» - εικόνα 1

«Simul» σημαίνει «μαζί» και «ταυτόχρονα» και το εστιατόριο του Κολωνακίου στην προκειμένη το εφαρμόζει και στην πράξη: το μενού της Πέμπτης 30/3 (aka Four hands dinner) το οποίο κοστίζει € 50 ανά άτομο, δημιουργούν από κοινού ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο σεφ του «Simul» Νίκος Θωμάς «παντρεύοντας» τις δημιουργικές τους ανησυχίες. Στο… πρόγραμμα της βραδιάς έξι πιάτα:

Καλαμάρι «Bloody Mary»
Καλαμάρι σχάρας |καπνιστός ζωμός ντομάτας |ψητή σελινόριζα

Σπαράγγια στο χώμα
Υφές από Σπαράγγια | χώμα από χαρούπι |γκοργκοντζόλα

Ραβιόλα με μανιτάρια και αυγό
Μανιτάρια σιτάκε|τραγανό αυγό | μοσχολέμονο

Μάγουλα με μαϊντανό
Μάγουλα pata negra σε κενό αέρος |πουρές και τσιπς από ρίζα μαϊντανού |coulis από τα φύλλα μαϊντανού

Τυριά
Φέτα με τρούφα| γραβιέρα Πάρου με χαρούπι και λιναρόσπορο | κατσικίσιο Άνδρου με μαστίχα| μαρμελάδα μήλο, αχλάδι, τσίλι

Εκμέκ
Κανταΐφι |κρέμα βανίλια| κρέμα και παγωτό φιστίκι

Περισσότερες πληροφορίες

Simul

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.