Την Πέμπτη 30/3 δημιουργεί παρέα με τον σεφ του εστιατορίου το Four hands dinner της βραδιάς.
«Simul» σημαίνει «μαζί» και «ταυτόχρονα» και το εστιατόριο του Κολωνακίου στην προκειμένη το εφαρμόζει και στην πράξη: το μενού της Πέμπτης 30/3 (aka Four hands dinner) το οποίο κοστίζει € 50 ανά άτομο, δημιουργούν από κοινού ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο σεφ του «Simul» Νίκος Θωμάς «παντρεύοντας» τις δημιουργικές τους ανησυχίες. Στο… πρόγραμμα της βραδιάς έξι πιάτα:
Καλαμάρι «Bloody Mary»
Καλαμάρι σχάρας |καπνιστός ζωμός ντομάτας |ψητή σελινόριζα
Σπαράγγια στο χώμα
Υφές από Σπαράγγια | χώμα από χαρούπι |γκοργκοντζόλα
Ραβιόλα με μανιτάρια και αυγό
Μανιτάρια σιτάκε|τραγανό αυγό | μοσχολέμονο
Μάγουλα με μαϊντανό
Μάγουλα pata negra σε κενό αέρος |πουρές και τσιπς από ρίζα μαϊντανού |coulis από τα φύλλα μαϊντανού
Τυριά
Φέτα με τρούφα| γραβιέρα Πάρου με χαρούπι και λιναρόσπορο | κατσικίσιο Άνδρου με μαστίχα| μαρμελάδα μήλο, αχλάδι, τσίλι
Εκμέκ
Κανταΐφι |κρέμα βανίλια| κρέμα και παγωτό φιστίκι