Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Simul»

Την Πέμπτη 30/3 δημιουργεί παρέα με τον σεφ του εστιατορίου το Four hands dinner της βραδιάς.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Simul»

Την Πέμπτη 30/3 δημιουργεί παρέα με τον σεφ του εστιατορίου το Four hands dinner της βραδιάς.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Simul» - εικόνα 1

«Simul» σημαίνει «μαζί» και «ταυτόχρονα» και το εστιατόριο του Κολωνακίου στην προκειμένη το εφαρμόζει και στην πράξη: το μενού της Πέμπτης 30/3 (aka Four hands dinner) το οποίο κοστίζει € 50 ανά άτομο, δημιουργούν από κοινού ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο σεφ του «Simul» Νίκος Θωμάς «παντρεύοντας» τις δημιουργικές τους ανησυχίες. Στο… πρόγραμμα της βραδιάς έξι πιάτα:

Καλαμάρι «Bloody Mary»
Καλαμάρι σχάρας |καπνιστός ζωμός ντομάτας |ψητή σελινόριζα

Σπαράγγια στο χώμα
Υφές από Σπαράγγια | χώμα από χαρούπι |γκοργκοντζόλα

Ραβιόλα με μανιτάρια και αυγό
Μανιτάρια σιτάκε|τραγανό αυγό | μοσχολέμονο

Μάγουλα με μαϊντανό
Μάγουλα pata negra σε κενό αέρος |πουρές και τσιπς από ρίζα μαϊντανού |coulis από τα φύλλα μαϊντανού

Τυριά
Φέτα με τρούφα| γραβιέρα Πάρου με χαρούπι και λιναρόσπορο | κατσικίσιο Άνδρου με μαστίχα| μαρμελάδα μήλο, αχλάδι, τσίλι

Εκμέκ
Κανταΐφι |κρέμα βανίλια| κρέμα και παγωτό φιστίκι

Περισσότερες πληροφορίες

Simul

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 παλιές ψαροταβέρνες της Αττικής - αφορμή για εκδρομή που αξίζει να κρατήσεις μυστικό

Ταβερνάκια με προσωπικότητα σε γραφικούς προορισμούς, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
03/03/2024

Νέος executive chef, νέα μενού και νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο "Rooftop" του "St. George Lycabettus"

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος executive chef στο 'Elaia' του 'Kapsaliana Village'

Αλλαγή σκυτάλης στο βραβευμένο εστιατόριο του κρητικού χωριού-ξενοδοχείου.

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

'Linovatis': Στην Κηφισιά, το κρασί αποκτά φωνή

Το φροντισμένο wine bistro στην Πλάκα των Βορείων Προαστίων προσεγγίζει το κρασί με το δικό του στυλ.

Nebbiolo

Το νέο μέλος της οικογένειας των οινόφιλων εστιατορίων "Brunello" και "Barolo" έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Εκάλη. Κομψή ζεστασιά τόσο στο χώρο όσο και στην ιταλική κουζίνα που επιμελείται ο Θοδωρής Παπανικολάου.