Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Simul»

Την Πέμπτη 30/3 δημιουργεί παρέα με τον σεφ του εστιατορίου το Four hands dinner της βραδιάς.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Simul»

Την Πέμπτη 30/3 δημιουργεί παρέα με τον σεφ του εστιατορίου το Four hands dinner της βραδιάς.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Simul» - εικόνα 1

«Simul» σημαίνει «μαζί» και «ταυτόχρονα» και το εστιατόριο του Κολωνακίου στην προκειμένη το εφαρμόζει και στην πράξη: το μενού της Πέμπτης 30/3 (aka Four hands dinner) το οποίο κοστίζει € 50 ανά άτομο, δημιουργούν από κοινού ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο σεφ του «Simul» Νίκος Θωμάς «παντρεύοντας» τις δημιουργικές τους ανησυχίες. Στο… πρόγραμμα της βραδιάς έξι πιάτα:

Καλαμάρι «Bloody Mary»
Καλαμάρι σχάρας |καπνιστός ζωμός ντομάτας |ψητή σελινόριζα

Σπαράγγια στο χώμα
Υφές από Σπαράγγια | χώμα από χαρούπι |γκοργκοντζόλα

Ραβιόλα με μανιτάρια και αυγό
Μανιτάρια σιτάκε|τραγανό αυγό | μοσχολέμονο

Μάγουλα με μαϊντανό
Μάγουλα pata negra σε κενό αέρος |πουρές και τσιπς από ρίζα μαϊντανού |coulis από τα φύλλα μαϊντανού

Τυριά
Φέτα με τρούφα| γραβιέρα Πάρου με χαρούπι και λιναρόσπορο | κατσικίσιο Άνδρου με μαστίχα| μαρμελάδα μήλο, αχλάδι, τσίλι

Εκμέκ
Κανταΐφι |κρέμα βανίλια| κρέμα και παγωτό φιστίκι

Περισσότερες πληροφορίες

Simul

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.