Golden Wednesday… στα τυφλά

Μια διαφορετική «Χρυσή Τετάρτη» ετοιμάζει το Golden Hall μαζί με το «αθηνόραμα» στις 29/3.

Golden Wednesday… στα τυφλά

Μια διαφορετική «Χρυσή Τετάρτη» ετοιμάζει το Golden Hall μαζί με το «αθηνόραμα». Σημειώστε την τελευταία Τετάρτη του μήνα, στις 29, να επισκεφθείτε το εστιατόριο «Wagamama» στο γνωστό εμπορικό. Είστε σίγουροι ότι με κλειστά μάτια θα ξεχωρίζατε ένα λευκό κρασί από ένα ροζέ ή θα μπορούσατε να μαντέψετε στα τυφλά αν το κρασί που απολαμβάνετε προέρχεται από ερυθρή ή λευκή ποικιλία; Αυτό θα κάνουμε την Τετάρτη 29/3 (7-8 μ.μ.) σε μια τυφλή δοκιμή σε λευκά, ροζέ κι ερυθρά κρασιά και θα προσπαθήσουμε να βρούμε το χρώμα, την ποικιλία, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και τον τύπο του κρασιού. Το δεύτερο σκέλος του tasting θα αφορά το food pairing. Αφού τα αποκαλύψουμε, θα παντρέψουμε τα κρασιά με τα ιδανικά Japanese πιάτα, που φέρουν την υπογραφή του «Wagamama». Δηλώστε συμμετοχή κι ελάτε να περάσουμε μια «Χρυσή Τετάρτη» παίζοντας οινική τυφλόμυγα. Πληροφορίες: www.halloftaste.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.