Αρχίζει η Athens Wine Week

Πληθώρα οινικών εκδηλώσεων διασκορπισμένων σε όλη την πόλη φέρνει η Athens Wine Week που φέτος σφυρίζει εκκίνηση την τελευταία μέρα του Οινοράματος.

Αρχίζει η Athens Wine Week

Πληθώρα οινικών εκδηλώσεων διασκορπισμένων σε όλη την πόλη φέρνει η Athens Wine Week που φέτος σφυρίζει εκκίνηση την τελευταία μέρα του Οινοράματος. Τριάντα αθηναϊκά εστιατόρια συμμετέχουν στην οινο-κεντρική δράση που ξεκινά τη Δευτέρα 13 Μαρτίου προτείνοντας ειδικά μενού (τέσσερα πιάτα και τρία ποτήρια κρασί) το κόστος των οποίων ανέρχεται, ανάλογα με την περίπτωση, στα € 29, € 39 και € 69 ή διοργανώνοντας γαστρονομικά δρώμενα με το κρασί στο επίκεντρο. Πολλά bars και wine bars σας περιμένουν με flights (δοκιμές τριών διαφορετικών κρασιών με € 15), θεματικές βραδιές και αφιερώματα στους οινοπαραγωγούς που συμμετέχουν στην έκθεση. Όλα αυτά μέχρι την Κυριακή 19/3. Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.athenswineweek.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.