«Νude» στην Τρούμπα

«Less is more» είναι το σύνθημα του νεοεισερχόμενου bar-restaurant που βάζει εδώ και λίγες μέρες την πινελιά του στην άλλοτε αμαρτωλή και νυν ανερχόμενη Τρούμπα.

«Νude» στην Τρούμπα

«Less is more» είναι το σύνθημα του νεοεισερχόμενου «Νude» στην άλλοτε αμαρτωλή και νυν ανερχόμενη Τρούμπα και το στιλ του ανάλογα λιτό, με βιομηχανικό χαρακτήρα και ακατέργαστες πρώτες ύλες να κυριαρχούν στο ντεκόρ. Ευέλικτο, ανοικτό από τις 12 μ. για γεύματα επαγγελματικά ή πιο ανέμελα, συνεχίζει μόλις κλείσουν οι ναυτιλιακές εταιρείες με after office ποτό ή κοκτέιλ στην μπάρα, γύρω από την οποία αναπτύσσονται τα ξύλινα τραπέζια, αλλά και δείπνο και χαρούμενους παλμούς – ήδη το «γυμνό» bar-restaurant ξεκίνησε τα πάρτι. Για να πάρετε μια ιδέα για το τι θα βρείτε από φαγητό, να σας πούμε για mini sushi burgers, ριζότο με άρωμα τρούφας ή με dashi, burgers μοσχαρίσια ή γαλοπούλας και μια βοδινή σπαλομπριζόλα ή ένα rib eye.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2023

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.