«Olla»: από τη Μύκονο στο Κολωνάκι

Ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στο Ματογιάννι στη Μύκονο. Εδώ και λίγο καιρό το το βρίσκουμε και στην Αθήνα, στην οδό Καψάλη, με all-day διάθεση.

«Olla»: από τη Μύκονο στο Κολωνάκι

Ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στο Ματογιάννι στη Μύκονο, εδώ και λίγο καιρό όμως το «Olla» το βρίσκουμε και στην Αθήνα, σε ένα σχετικά μικρό χώρο στην οδό Καψάλη με το δικό του στιλ. Με ζεστό ξύλο, μέταλλο και vintage φωτιστικά -το ντεκόρ έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτων Γαρυφαλιά Μπακάρα- φτιάχνει cosy σκηνικό για τα μεσογειακής λογικής πιάτα του χώρου, ο οποίος ξεκινάει από τις 9 π.μ. με καφέ και πρωινό/brunch και συνεχίζει με διάφορες μπρουσκέτες, σαλάτες, ριζότο και ζυμαρικά αλλά και σιγομαγειρεμένο χοιρινό κότσι, κατα, καραμελωμένα παϊδάκια ή κάποια steaks (σε επιμέλεια του Κυριάκου Μπούρη), συνοδεύοντάς τα με ελληνικές ετικέτες. Περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.