«Olla»: από τη Μύκονο στο Κολωνάκι

Ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στο Ματογιάννι στη Μύκονο. Εδώ και λίγο καιρό το το βρίσκουμε και στην Αθήνα, στην οδό Καψάλη, με all-day διάθεση.

«Olla»: από τη Μύκονο στο Κολωνάκι

Ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στο Ματογιάννι στη Μύκονο, εδώ και λίγο καιρό όμως το «Olla» το βρίσκουμε και στην Αθήνα, σε ένα σχετικά μικρό χώρο στην οδό Καψάλη με το δικό του στιλ. Με ζεστό ξύλο, μέταλλο και vintage φωτιστικά -το ντεκόρ έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτων Γαρυφαλιά Μπακάρα- φτιάχνει cosy σκηνικό για τα μεσογειακής λογικής πιάτα του χώρου, ο οποίος ξεκινάει από τις 9 π.μ. με καφέ και πρωινό/brunch και συνεχίζει με διάφορες μπρουσκέτες, σαλάτες, ριζότο και ζυμαρικά αλλά και σιγομαγειρεμένο χοιρινό κότσι, κατα, καραμελωμένα παϊδάκια ή κάποια steaks (σε επιμέλεια του Κυριάκου Μπούρη), συνοδεύοντάς τα με ελληνικές ετικέτες. Περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2023

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.