Ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στο Ματογιάννι στη Μύκονο, εδώ και λίγο καιρό όμως το «Olla» το βρίσκουμε και στην Αθήνα, σε ένα σχετικά μικρό χώρο στην οδό Καψάλη με το δικό του στιλ. Με ζεστό ξύλο, μέταλλο και vintage φωτιστικά -το ντεκόρ έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτων Γαρυφαλιά Μπακάρα- φτιάχνει cosy σκηνικό για τα μεσογειακής λογικής πιάτα του χώρου, ο οποίος ξεκινάει από τις 9 π.μ. με καφέ και πρωινό/brunch και συνεχίζει με διάφορες μπρουσκέτες, σαλάτες, ριζότο και ζυμαρικά αλλά και σιγομαγειρεμένο χοιρινό κότσι, κατα, καραμελωμένα παϊδάκια ή κάποια steaks (σε επιμέλεια του Κυριάκου Μπούρη), συνοδεύοντάς τα με ελληνικές ετικέτες. Περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε.
«Olla»: από τη Μύκονο στο Κολωνάκι
Ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια στο Ματογιάννι στη Μύκονο. Εδώ και λίγο καιρό το το βρίσκουμε και στην Αθήνα, στην οδό Καψάλη, με all-day διάθεση.