Ψωμί από καρδιάς

Η εταιρία ΒΕΝΕΤΗ προσφέρει το ψωμί κάθέ ημέρας σε άνεργους, πολυτέκνους και άπορους σε όλα της τα καταστήματα από τις 15 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου.

Ψωμί από καρδιάς

Η εταιρία ΒΕΝΕΤΗ προσφέρει το ψωμί κάθέ ημέρας σε άνεργους, πολυτέκνους και άπορους σε όλα της τα καταστήματα από τις 15 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου.

Ψωμί από καρδιάς - εικόνα 1

Μία δράση που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 όταν η χώρα βρίσκονταν σε βαθιά οικονομική ύφεση, η ενέργεια «Από Καρδιάς ΒΕΝΕΤΗ» έχει πλέον καθιερωθεί για τις περιόδους των Χριστουγέννων και του Πάσχα ώστε κανείς να μην στερηθεί το ψωμί, ένα είδος πρώτης ανάγκης τις μέρες των γιορτών. Σε όλα τα καταστήματα λοιπόν άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι, με την επίδειξη σχετικής ταυτότητας, θα μπορούν να προμηθευτούν το καθημερινό ψωμί καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επίσης να σημειωθεί ότι τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ προσφέρουν καθημερινά τα προϊόντα της ημέρας που έχουν περισσέψει σε όσους έχουν ανάγκη μετά τις 10 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα "προσεχώς" του "Pelagos"

Τρεις αφορμές για να βρεθείς στο βραβευμένο εστιατόριο του "Four Seasons Astir Palace" το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
30/01/2023

Νέα εποχικά μενού στα "GB Roof Garden" και "Tudor Hall"

Τα κορυφαία εστιατορικά concepts σε "Μεγάλη Βρεταννία" και "King George" κρατούν ψηλά τον πήχη της γαστρονομίας και μάλιστα υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας.

Ρεπορτάζ: Τα εστιατόρια και τα καφέ της Ελευσίνας που θα γίνουν στέκια μας το 2023

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, δίνουν αφορμή να επισκεφτούμε τη σπουδαία μικρή πόλη του Θριάσιου πεδίου.

Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Στο "Sàlve" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δείπνο με κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Βούλας.

"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".