Ποτό, φαγητό και σασπένς!

«Reunion μετά θάνατον» ή «Δείπνο με το Σατανά»; Δύο διαδραστικά σενάρια στο «El Convento del Arte» και στο «Νοel» δένουν ποτό/γεύση και ψυχαγωγία με νήμα θεατρικό.

Ποτό, φαγητό και σασπένς!

«Reunion μετά θάνατον» ή «Δείπνο με το Σατανά»; Δύο διαδραστικά σενάρια στο «El Convento del Arte» και στο «Νοel» δένουν ποτό/γεύση και ψυχαγωγία με νήμα θεατρικό.

Κάθε Κυριακή στο «El Convento del Arte»

Ποτό, φαγητό και σασπένς! - εικόνα 1

Στο ξεκαρδιστικό δείπνο μυστηρίου, σε παραγωγή της ομάδας Βρες το Δολοφόνο, που παρουσιάζεται στο Μεταξουργείο κάθε Κυριακή στις 9 μ.μ., ένα reunion της τάξης του ’87 σε μια αμερικανική κωμόπολη παγιδεύει τους παλιούς συμμαθητές στη σκιά ενός εγκλήματος που δεν γνώριζαν καν ότι συνέβη. Ντετέκτιβ με πιρούνι και μαχαίρι: στο «Reunion μετά θάνατον», σε σκηνοθεσία Γιάννη Σαρακατσάνη και Θανάση Ζερίτη, τρώγοντας το σε επιμέλεια του Μιχάλη Ντουνέτα φαγητό σας (το δείπνο κοστίζει € 26 το άτομο) ή πίνοντας το ποτό σας (€ 16 το άτομο με κρασί, αναψυκτικό ή μπίρα), θα αξιοποιήσετε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, θα λύσετε γρίφους και θα ανακρίνετε τους ηθοποιούς/υπόπτους. Κρατήσεις στο 6943770690.

Κάθε Δευτέρα στο «Noel»

Ποτό, φαγητό και σασπένς! - εικόνα 2

Λιχουδιές, αλκοόλ και περιπέτεια σας περιμένουν στην οδό Κολοκοτρώνη, όπου ο Νικόλας Ανδρουλάκης επιχειρεί τη γεφύρωση της θεατρικής παράστασης με το αυτοσχεδιαστικό one-man-show, σε μια «μετα-διαδραστική» εμπειρία γεύσεων και ψυχαγωγίας. Με το «Δείπνο με το Σατανά», που ξεκινά στο Noel τη Δευτέρα 19/12 (€ 25 το άτομο) κι επιστρέφει κάθε Δευτέρα στις 9 μ.μ., ο ηθοποιός, σε ρόλο οικοδεσπότη και με τη βοήθεια μιας μεφιστοφελικής σερβιτόρας, θα διαλέγει μουσική, θα σερβίρει κρασί, θα διαλογίζεται με τους καλεσμένους του και θα σκαλίζει σατιρικά τα πιο σκοτεινά ανθρώπινα ένστικτα, σε ένα μονόπρακτο διάλογο με την πιο μοχθηρή δύναμη του σύμπαντος. Σε μια τελετή με τη συμμετοχή των θεατών, που ξορκίζει το κακό. Για καλό. Ή ακριβώς το αντίθετο. Κρατήσεις στο 6948052680.

Περισσότερες πληροφορίες

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2023

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.