Νέα πιάτα στο «Galaxy»

Ο σεφ Κώστας Αθανασίου ανανεώνει το ρεπερτόριο του bar-restaurant στην κορυφή του «Hilton» με καινούργιες χειμωνιάτικες προτάσεις.

Νέα πιάτα στο «Galaxy»

Ο σεφ Κώστας Αθανασίου ανανεώνει το ρεπερτόριο του… bar-restaurant στην κορυφή του «Hilton» με καινούργιες χειμωνιάτικες προτάσεις.

Νέα πιάτα στο «Galaxy» - εικόνα 1

Είναι από τα πιο κοσμοπολίτικα spots της πόλης, με ρεπερτόριο από σούσι μέχρι steaks, η Ελλάδα όμως όλο και βάζει την πινελιά της στην κουζίνα του. Ανάμεσα στις νέες προτάσεις του executive chef Κώστα Αθανασίου στο «Galaxy» του «Hilton» συναντά κάποιος από μια αποδομημένη χωριάτικη σαλάτα με μους από φέτα Καλαβρύτων μέχρι ένα Teres Mayor Black Angus με βουτυράτη πατάτα, κρέμα ντομάτας, λαχανικά και θυμάρι. Όσο για τον επίλογο, τον γράφουν μια χειμωνιάτικη σοκολάτα Valrhona με μους κάστανο και κρέμα λευκής σοκολάτας αλλά και μια ιδιαίτερη κρέμα ντομάτας με πιπεράτα κονφί φράουλας, μαρμελάδα ελιάς και παγωτό… μοτσαρέλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.