Ο σεφ Κώστας Αθανασίου ανανεώνει το ρεπερτόριο του… bar-restaurant στην κορυφή του «Hilton» με καινούργιες χειμωνιάτικες προτάσεις.
Είναι από τα πιο κοσμοπολίτικα spots της πόλης, με ρεπερτόριο από σούσι μέχρι steaks, η Ελλάδα όμως όλο και βάζει την πινελιά της στην κουζίνα του. Ανάμεσα στις νέες προτάσεις του executive chef Κώστα Αθανασίου στο «Galaxy» του «Hilton» συναντά κάποιος από μια αποδομημένη χωριάτικη σαλάτα με μους από φέτα Καλαβρύτων μέχρι ένα Teres Mayor Black Angus με βουτυράτη πατάτα, κρέμα ντομάτας, λαχανικά και θυμάρι. Όσο για τον επίλογο, τον γράφουν μια χειμωνιάτικη σοκολάτα Valrhona με μους κάστανο και κρέμα λευκής σοκολάτας αλλά και μια ιδιαίτερη κρέμα ντομάτας με πιπεράτα κονφί φράουλας, μαρμελάδα ελιάς και παγωτό… μοτσαρέλα.