«Μισιρλού»: Μελωδίες του… τσίπουρου

Αποστάγματα, ελληνικές γεύσεις κι ελληνικά ακούσματα στο νέο μοντέρνο μεζεδοπωλείο του Χαλανδρίου που έχει ανάμεσα στους ιδιοκτήτες του και τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Μισιρλού»: Μελωδίες του… τσίπουρου

Αποστάγματα, ελληνικές γεύσεις κι ελληνικά ακούσματα στο νέο μοντέρνο μεζεδοπωλείο του Χαλανδρίου που έχει ανάμεσα στους ιδιοκτήτες του και τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Μισιρλού»: Μελωδίες του… τσίπουρου - εικόνα 1

Ξεκίνησε πρόσφατα στο Χαλάνδρι διαλέγοντας την ανατολίτικη ωδή του Ρουμπάνη με τις εκατοντάδες επανεκτελέσεις για όνομα, με ακούσματα ελληνικά όλων των δεκαετιών (Παρασκευή-Κυριακή με DJ) και συνιδιοκτήτες τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, τον Κώστα Μπερτόλη και τον Αδάμ Παπαδάκη, που τον βρίσκαμε παλιότερα στην κουζίνα του «Μπιφτεκάατσι», κι ο οποίος έχει και την επίβλεψη της κουζίνας: η «Μισιρλού» λειτουργεί μεσημέρι-βράδυ, αγαπάει τα τσίπουρα, κλασικά και χειροποίητα, αρωματισμένα με βότανα (π.χ. με έρωντα, με αρώματα φρούτων, με κανέλλα και γαρίφαλλο), τα ρακόμελα, τα οινόμελα και τα ούζα αλλά δεν ξεχνάει και το κρασί, ενώ στους μεζέδες και τα πιάτα της έχει σκοπό να βολτάρει από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, και από ταμπουλέ με φακή, απάκι και τηγανιές μέχρι κόκορα κρασάτο, σμυρνέικα σουτζουκάκια και σοφρίτο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέα βιογραφία ρίχνει φως στις τελευταίες ημέρες του Anthony Bourdain

Το βιβλίο "Down and Out in Paradise: The Life of Anthony Bourdain", του δημοσιογράφου Charles Leerhsen εστιάζει στις τελευταίες ημέρες και ώρες του εκλιπόντος σεφ, προκαλώντας την κριτική ορισμένων μελών του στενού κύκλου του.

06/10/2022

Diego

Με street latino αύρα και fusion εξωτισμό στις γεύσεις,το δημιούργημα του Βασίλη Στεφανάκη δίνει άλλον αέρα στην Αδριανού, το Μοναστηράκι και το Θησείο.

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).