«Μισιρλού»: Μελωδίες του… τσίπουρου

Αποστάγματα, ελληνικές γεύσεις κι ελληνικά ακούσματα στο νέο μοντέρνο μεζεδοπωλείο του Χαλανδρίου που έχει ανάμεσα στους ιδιοκτήτες του και τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Μισιρλού»: Μελωδίες του… τσίπουρου

Αποστάγματα, ελληνικές γεύσεις κι ελληνικά ακούσματα στο νέο μοντέρνο μεζεδοπωλείο του Χαλανδρίου που έχει ανάμεσα στους ιδιοκτήτες του και τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Μισιρλού»: Μελωδίες του… τσίπουρου - εικόνα 1

Ξεκίνησε πρόσφατα στο Χαλάνδρι διαλέγοντας την ανατολίτικη ωδή του Ρουμπάνη με τις εκατοντάδες επανεκτελέσεις για όνομα, με ακούσματα ελληνικά όλων των δεκαετιών (Παρασκευή-Κυριακή με DJ) και συνιδιοκτήτες τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, τον Κώστα Μπερτόλη και τον Αδάμ Παπαδάκη, που τον βρίσκαμε παλιότερα στην κουζίνα του «Μπιφτεκάατσι», κι ο οποίος έχει και την επίβλεψη της κουζίνας: η «Μισιρλού» λειτουργεί μεσημέρι-βράδυ, αγαπάει τα τσίπουρα, κλασικά και χειροποίητα, αρωματισμένα με βότανα (π.χ. με έρωντα, με αρώματα φρούτων, με κανέλλα και γαρίφαλλο), τα ρακόμελα, τα οινόμελα και τα ούζα αλλά δεν ξεχνάει και το κρασί, ενώ στους μεζέδες και τα πιάτα της έχει σκοπό να βολτάρει από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, και από ταμπουλέ με φακή, απάκι και τηγανιές μέχρι κόκορα κρασάτο, σμυρνέικα σουτζουκάκια και σοφρίτο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.