Αποστάγματα, ελληνικές γεύσεις κι ελληνικά ακούσματα στο νέο μοντέρνο μεζεδοπωλείο του Χαλανδρίου που έχει ανάμεσα στους ιδιοκτήτες του και τον Αλέξη Γεωργούλη.
Ξεκίνησε πρόσφατα στο Χαλάνδρι διαλέγοντας την ανατολίτικη ωδή του Ρουμπάνη με τις εκατοντάδες επανεκτελέσεις για όνομα, με ακούσματα ελληνικά όλων των δεκαετιών (Παρασκευή-Κυριακή με DJ) και συνιδιοκτήτες τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, τον Κώστα Μπερτόλη και τον Αδάμ Παπαδάκη, που τον βρίσκαμε παλιότερα στην κουζίνα του «Μπιφτεκάατσι», κι ο οποίος έχει και την επίβλεψη της κουζίνας: η «Μισιρλού» λειτουργεί μεσημέρι-βράδυ, αγαπάει τα τσίπουρα, κλασικά και χειροποίητα, αρωματισμένα με βότανα (π.χ. με έρωντα, με αρώματα φρούτων, με κανέλλα και γαρίφαλλο), τα ρακόμελα, τα οινόμελα και τα ούζα αλλά δεν ξεχνάει και το κρασί, ενώ στους μεζέδες και τα πιάτα της έχει σκοπό να βολτάρει από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, και από ταμπουλέ με φακή, απάκι και τηγανιές μέχρι κόκορα κρασάτο, σμυρνέικα σουτζουκάκια και σοφρίτο.