«Wok Eat» με κυριακάτικο μπουφέ

Φουλ των νουντλς και του τηγανητού ρυζιού την Κυριακή στο νεανικό street food στέκι της Αγίας Παρασκευής: τρως από το μπουφέ με € 9,90.

«Wok Eat» με κυριακάτικο μπουφέ

Φουλ των νουντλς και του τηγανητού ρυζιού την Κυριακή στο νεανικό street food στέκι της Αγίας Παρασκευής: τρως από το μπουφέ με € 9,90.

«Wok Eat» με κυριακάτικο μπουφέ - εικόνα 1

Αν καθίσεις σε κάποιο από τα τραπέζια του «Wok Eat» της Αγίας Παρασκευής, θα δεις ότι το μενού σου δίνει τη δυνατότητα να συνθέσεις μόνος το πιάτο σου επιλέγοντας τα υλικά της προτίμησής σου σε τρία βήματα: πρώτα επιλέγεις ρύζι ή νουντλς, στη συνέχεια κρέας ή θαλασσινά και τελευταία τη σάλτσα. Αυτή η Κυριακή όμως, 13/11, έχει άλλη τακτική: από τη 1 έως και τις 5 μ.μ. μπορείς να επιλέξεις ό,τι θέλεις από το μπουφέ –σε απεριόριστη κατανάλωση– πληρώνοντας € 9,90 ανά άτομο (η τιμή δεν περιλαμβάνει ποτά ή αναψυκτικά). Ανάμεσα στα πιάτα που θα σε περιμένουν, θα βρεις φτερούγες κοτόπουλου, spring rolls, wonton με κιμά, διαφορετικές εκδοχές σε νουντλς (νουντλς ρυζιού με χοιρινό, λαχανικά και σάλτσα τεριγιάκι, νουντλς αυγού με μοσχάρι, λαχανικά και σάλτσα τσίλι κ.α.) και τηγανητό ρύζι. Wok the line...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.