«Wok Eat» με κυριακάτικο μπουφέ

Φουλ των νουντλς και του τηγανητού ρυζιού την Κυριακή στο νεανικό street food στέκι της Αγίας Παρασκευής: τρως από το μπουφέ με € 9,90.

«Wok Eat» με κυριακάτικο μπουφέ

Φουλ των νουντλς και του τηγανητού ρυζιού την Κυριακή στο νεανικό street food στέκι της Αγίας Παρασκευής: τρως από το μπουφέ με € 9,90.

«Wok Eat» με κυριακάτικο μπουφέ - εικόνα 1

Αν καθίσεις σε κάποιο από τα τραπέζια του «Wok Eat» της Αγίας Παρασκευής, θα δεις ότι το μενού σου δίνει τη δυνατότητα να συνθέσεις μόνος το πιάτο σου επιλέγοντας τα υλικά της προτίμησής σου σε τρία βήματα: πρώτα επιλέγεις ρύζι ή νουντλς, στη συνέχεια κρέας ή θαλασσινά και τελευταία τη σάλτσα. Αυτή η Κυριακή όμως, 13/11, έχει άλλη τακτική: από τη 1 έως και τις 5 μ.μ. μπορείς να επιλέξεις ό,τι θέλεις από το μπουφέ –σε απεριόριστη κατανάλωση– πληρώνοντας € 9,90 ανά άτομο (η τιμή δεν περιλαμβάνει ποτά ή αναψυκτικά). Ανάμεσα στα πιάτα που θα σε περιμένουν, θα βρεις φτερούγες κοτόπουλου, spring rolls, wonton με κιμά, διαφορετικές εκδοχές σε νουντλς (νουντλς ρυζιού με χοιρινό, λαχανικά και σάλτσα τεριγιάκι, νουντλς αυγού με μοσχάρι, λαχανικά και σάλτσα τσίλι κ.α.) και τηγανητό ρύζι. Wok the line...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.