Τα νέα της «Αγοράς»

Το all-day στέκι των Αμπελοκήπων εμπλούτισε το ήδη πολυσέλιδο μενού της με καινούργιες συνταγές, πάντα στο διεθνή καμβά που την χαρακτηρίζει γευστικά.

Τα νέα της «Αγοράς»

Κλασικό στέκι –είκοσι χρόνια έχει κλείσει στη γειτονιά των Αμπελοκήπων– μεν, με φρέσκα πιάτα δε. Η «Αγορά» εμπλούτισε τελευταία το ήδη πολυσέλιδο μενού της με νέες συνταγές, πάντα στο μεσογειακή-διεθνή καμβά που την χαρακτηρίζει γευστικά. Θα δοκιμάσετε, λόγου χάρη, φιλέτο πάπιας μαγειρεμένο σε κενό αέρος, μαριναρισμένο με μέλι, σόγια και πορτοκάλι, χοιρινή πανσέτα σιγομαγειρεμένη κι εκείνη σε sous vide, με πουρέ καρότου, άγρια μανιτάρια και σάλτσα καπνιστής πάπρικας και φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο γεμιστό με μανούρι Θράκης σε κρούστα μπέικον με πουρέ πατάτας και σάλτσα με ροζ πιπέρι και εστραγκόν

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.