Κλασικό στέκι –είκοσι χρόνια έχει κλείσει στη γειτονιά των Αμπελοκήπων– μεν, με φρέσκα πιάτα δε. Η «Αγορά» εμπλούτισε τελευταία το ήδη πολυσέλιδο μενού της με νέες συνταγές, πάντα στο μεσογειακή-διεθνή καμβά που την χαρακτηρίζει γευστικά. Θα δοκιμάσετε, λόγου χάρη, φιλέτο πάπιας μαγειρεμένο σε κενό αέρος, μαριναρισμένο με μέλι, σόγια και πορτοκάλι, χοιρινή πανσέτα σιγομαγειρεμένη κι εκείνη σε sous vide, με πουρέ καρότου, άγρια μανιτάρια και σάλτσα καπνιστής πάπρικας και φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο γεμιστό με μανούρι Θράκης σε κρούστα μπέικον με πουρέ πατάτας και σάλτσα με ροζ πιπέρι και εστραγκόν
Τα νέα της «Αγοράς»
Το all-day στέκι των Αμπελοκήπων εμπλούτισε το ήδη πολυσέλιδο μενού της με καινούργιες συνταγές, πάντα στο διεθνή καμβά που την χαρακτηρίζει γευστικά.