Το «Pr1amo» επιστρέφει

Tο γνωστό ιταλικό εστιατόριο της οδού Καποδιστρίου ανοίγει ξανά τις πόρτες του την Πέμπτη 15/9.

Το «Pr1amo» επιστρέφει

Tο γνωστό ιταλικό εστιατόριο της οδού Καποδιστρίου ανοίγει ξανά τις πόρτες του την Πέμπτη 15/9.

Το «Pr1amo» επιστρέφει - εικόνα 1

Come back μετά τις καλοκαιρινές διακοπές για το εστιατόριο «Pr1amo» στη Φιλοθέη, που ανοίγει ξανά τις πόρτες του την Πέμπτη 15/9, με τον Ιταλό σεφ Roberto Izzo να ρίχνει εκ νέου στο τραπέζι carpaccio, spaghetti alle vongole ή carbonara, αλλά και πολλά χειροποίητα ζυμαρικά (fettucine, gargagnelli, tagliolini, ravioli κ.α.), δίνοντας έμφαση και στα κρεατικά, και μαγειρευτά, όπως ένα οssobuco alla Milanese και στο grill, από tagliata σε T-Bone και Rib Eye. Τα υλικά τους τα παίρνουν από μικρούς παραγωγούς, η λίστα κρασιών συνδυάζει ετικέτες του ιταλικού και του ελληνικού αμπελώνα ενώ η νέα σεζόν φέρνει κάθε Κυριακή μεσημέρι και πίτσα, τόσο σε κλασικές όσο και σε πιο ασυνήθιστες συνταγές. Με τον καιρό καλό, θα καθίσετε και έξω στην μικρή αυλή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/09/2022

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.