Το «Wagamama» έχει και τα κοκτέιλ του

Δροσερές προτάσεις με πινελιές εξωτισμού, ιαπωνισμού και… μπίρας στα χαλαρά πολυασιατικά εστιατόρια στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά.

Το «Wagamama» έχει και τα κοκτέιλ του

Δροσερές προτάσεις με πινελιές εξωτισμού, ιαπωνισμού και… μπίρας στα χαλαρά πολυασιατικά εστιατόρια στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά.

Το «Wagamama» έχει και τα κοκτέιλ του - εικόνα 1

Όλο και ανανεώνει το ρεπερτόριο του το «Wagamama». Αφού πλούτισε το μενού του με καινούργια, σε link με διάφορες χώρες της Αθήνας, πιάτα, ήρθε η σειρά των κοκτέιλ. Mojito καρύδας και Mango Sorbet kick για μια δόση πόσιμου εξωτισμού, ιαπωνο-εμπνευσμένα Ginger Martini και Japanese Slipper αλλά κι ένα κοκτέιλ με μπίρα με την υπογραφή του mixologist Γιάννη Βλάχου, ονόματι «ευ ζην» (λευκή τεκίλα, σιρόπη αγαύης, χυμός λάιμ, φρέσκο τζίντζερ, old fashion bitters και μπίρα «ζ») συνοδεύουν το φαγητό το φαγητό σας στη βεράντα του «Wagamama Golden Hall» και στα τραπέζια, στα διάφορα επίπεδα και στον εξωτερικό χώρο, στην οδό Κασαβέτη, του «Wagamama» της Κηφισιάς.

φωτό: Νίκος Καρανικόλας

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Wagamama

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.