Δροσερές προτάσεις με πινελιές εξωτισμού, ιαπωνισμού και… μπίρας στα χαλαρά πολυασιατικά εστιατόρια στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά.
Όλο και ανανεώνει το ρεπερτόριο του το «Wagamama». Αφού πλούτισε το μενού του με καινούργια, σε link με διάφορες χώρες της Αθήνας, πιάτα, ήρθε η σειρά των κοκτέιλ. Mojito καρύδας και Mango Sorbet kick για μια δόση πόσιμου εξωτισμού, ιαπωνο-εμπνευσμένα Ginger Martini και Japanese Slipper αλλά κι ένα κοκτέιλ με μπίρα με την υπογραφή του mixologist Γιάννη Βλάχου, ονόματι «ευ ζην» (λευκή τεκίλα, σιρόπη αγαύης, χυμός λάιμ, φρέσκο τζίντζερ, old fashion bitters και μπίρα «ζ») συνοδεύουν το φαγητό το φαγητό σας στη βεράντα του «Wagamama Golden Hall» και στα τραπέζια, στα διάφορα επίπεδα και στον εξωτερικό χώρο, στην οδό Κασαβέτη, του «Wagamama» της Κηφισιάς.
φωτό: Νίκος Καρανικόλας