Πριν ή μετά τη θάλασσα λίγη «Γη»

Αν σχεδιάζετε να πάτε για μπάνιο στα νότια προάστια, κάντε μια στάση στη «Γη» στη Γλυφάδα για ένα υγιεινό boost... σε μπουκάλι.

Πριν ή μετά τη θάλασσα λίγη «Γη»

Αν πάτε αυτές τις μέρες για μπάνιο στα νότια, μπορείτε κάλλιστα να κάνετε μια στάση στο vegan raw καφέ της Γλυφάδας για να… εξοπλιστείτε με φρέσκους χυμούς και smoothies: συνδυασμοί όπως ο Tropical (ανανάς, μπανάνα, πορτοκάλι, σπανάκι, τζίντζερ), ο Staroto (ανανάς, μπανάνα, καρότο, γάλα αμυγδάλου, χουρμάδες και κανέλα) ή ο Chοcolaty (γάλα αμυγδάλου, μπανάνα, κακάο, μέλι και φουντούκι) «παίζουν» και σε μπουκάλι, που μπορείτε να πάρετε μαζί σας για ένα μικρό boost ενέργειας πριν ή μετά τις απλωτές. Κι αν μετά τις βουτιές θέλετε να φάτε κάτι light, μπορείτε να κάνετε μια στάση εκεί για μια ελληνική σαλάτα με «φέτα» από κάσιους και χαβιάρι ελιάς ή ένα συνδυασμό λαχανικών με thai dressing, αλλά και μια tatin μανιταριών ή μια χορτοφαγική tostada με raw τορτίγια. Τώρα μάλιστα ετοιμάζουν και καινούργιες συνταγές.

Περισσότερες πληροφορίες

Γη

Γρ. Λαμπράκη 69, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.