«Zambri»: all-day αρχοντικό

Ένα αποικιακής αισθητικής café-bar-restaurant έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο χώρο που έχει στεγάσει παλιότερα το «Beau Brummel» και όχι μόνο.

«Zambri»: all-day αρχοντικό

Έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο παλιό αρχοντικό που έχει στεγάσει παλιότερα το «Beau Brummel» και το «Chateau». Με all-day διάθεση, διακόσμηση αποικιακού χαρακτήρα –βασικά συστατικά της, η πέτρα και το ξύλο, τα vintage πλακάκια, τα ατμοσφαιρικά φωτιστικά, η πληθώρα φυτών– και μια βεράντα 240 τ.μ., από τις μεγαλύτερες της Κηφισιάς, το «Zambri», του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου και του Δημήτρη Κίκλη, ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί με μονοποικιλιακό περουβιανό καφέ Alto Palomar και μια εκτενή κάρτα με προτάσεις για brunch.

«Zambri»: all-day αρχοντικό - εικόνα 1

Η πιο «βραδινή» κουζίνα (σεφ είναι ο Γιώργος Καπέρδας) παίζει στο τερέν των ελληνικών και μεσογειακών γεύσεων με σαλάτες, flatbreads, ζυμαρικά, ψάρι και κρεατικά. Στα γλυκά, θα συναντήσετε κι έναν πύργο από προφιτερόλ για τέσσερις, ενώ στη λίστα των κοκτέιλ φιγουράρουν τα Lora’s tea, Nomad’s Mojito και Zambri, που είναι ένα blend από ρούμι με ανανά, γκρέιπφρουτ, λάιμ και bitters. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.