Στο «Αltamira» με έκπτωση 20%

Πιάτα από τις κουζίνες της νοτιανατολικής Ασίας, τον αραβικό κόσμο, την Ινδία και το Μεξικό σε μια όμορφη αυλή του Αμαρουσίου.

Στο «Αltamira» με έκπτωση 20%

Πιάτα από τις κουζίνες της νοτιανατολικής Ασίας, τον αραβικό κόσμο, την Ινδία και το Μεξικό σε μια όμορφη αυλή του Αμαρουσίου.

Στο «Αltamira» με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Μπουρίτος, κεσαδίγιας, φαλάφελ, νούντλς, κίμπε, κεμπάπ, κοτόπουλο ταντούρι και πολλά ακόμη περιμένουν τους φίλους πολύεθνικού mix & match στην όμορφη αυλή του «Altamira» του Αμαρουσίου. Το σενάριο μάλιστα, αυτές τις ημέρες, εκτός από τούρμερικ, κάρι, σαφράν και τσίλι έχει και άρωμα… τέχνης.

Στο «Αltamira» με έκπτωση 20% - εικόνα 2

Από τις 12 Μαϊου μέχρι τις 30 Ιουνίου στο εστιατόριο με την αποικιακή αύρα φιλοξενείται η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Στέλλας Πυλαρινού «… Χρόνος…» . Με ακρυλικά χρώματα, μικτές τεχνικές και ψηφιακές επεξεργασίες τα έργα της αντικατοπτρίζουν το χρόνο σαν μια αίσθηση που μας περικλείει, μια αφανή «συχνότητα» μαζί με την οποία ο άνθρωπος προχωρά. Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας έκπτωση 20% στους κατόχους της κάρτας όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

03/10/2022

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.