Ένα ακόμη μουσικό Σάββατο στο «Saloon»

Στις 14/5 στις 8 μ.μ. στο piano-restaurant των Ιλισίων εμφανίζονται η Ρέα Φέρτη και ο Γιάννης Αραμπατζής.

Ένα ακόμη μουσικό Σάββατο στο «Saloon»

Αυτό το Σάββατο 14/5 στις 8 μ.μ. στο all time classic εστιατόριο των Ιλισίων εμφανίζονται η Ρέα Φέρτη (τραγούδι) και ο Γιάννης Αραμπατζής (πιάνο) σε ένα ευρύ πρόγραμμα με κοσμαγάπητα έργα σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Θάνος Μικρούτσικος κ.α. Μπορείτε να επιλέξετε είτε την οδό του φαγητού –οι διεθνείς σπεσιαλιτέ του «Saloon», από τα ζυμαρικά μέχρι τα T-Bones παραμένουν στη θέση τους–, είτε εκείνη του ποτού πιάνοντας θέση στο αλά σαλούν μπαρ και να χαρείτε το μουσικό, κι ενίοτε νοσταλγικό, ταξίδι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.