Ένα ακόμη μουσικό Σάββατο στο «Saloon»

Στις 14/5 στις 8 μ.μ. στο piano-restaurant των Ιλισίων εμφανίζονται η Ρέα Φέρτη και ο Γιάννης Αραμπατζής.

Ένα ακόμη μουσικό Σάββατο στο «Saloon»

Αυτό το Σάββατο 14/5 στις 8 μ.μ. στο all time classic εστιατόριο των Ιλισίων εμφανίζονται η Ρέα Φέρτη (τραγούδι) και ο Γιάννης Αραμπατζής (πιάνο) σε ένα ευρύ πρόγραμμα με κοσμαγάπητα έργα σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Θάνος Μικρούτσικος κ.α. Μπορείτε να επιλέξετε είτε την οδό του φαγητού –οι διεθνείς σπεσιαλιτέ του «Saloon», από τα ζυμαρικά μέχρι τα T-Bones παραμένουν στη θέση τους–, είτε εκείνη του ποτού πιάνοντας θέση στο αλά σαλούν μπαρ και να χαρείτε το μουσικό, κι ενίοτε νοσταλγικό, ταξίδι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/11/2025

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Στο Κουκάκι, για την ελληνική κουζίνα μιας άλλης εποχής

Με νοσταλγική διάθεση και σε ένα θεατρικό σκηνικό, δοκιμάζεις πιάτα με μνήμη και οικειότητα.

Το Simul γίνεται 10 ετών και ετοιμάζεται να το γιορτάσει

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και μεριμνά για γεύση και πάρτι, με δυο ξεχωριστά events, στις 2 και 9 Δεκεμβρίου.

Το εστιατόριο-ναυαρχίδα των ελληνικών θαλασσών εξακολουθεί να πλέει στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

Και ξεχωρίζει, για όλους τους σωστούς λόγους, πάντοτε με έναν ικανότατο καπετάνιο στο πηδάλιο της κουζίνας του.

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.