«Hama», «Straf» και «Napoli Joe»

Μια καλοκαιρινή μετακίνηση και δύο αφίξεις στα άμεσα πλάνα του επιχειρηματία Δημήτρη Παππά.

«Hama», «Straf» και «Napoli Joe»

Μια καλοκαιρινή μετακίνηση και δύο αφίξεις στα άμεσα πλάνα του επιχειρηματία Δημήτρη Παππά.

«Hama», «Straf» και «Napoli Joe» - εικόνα 1

Στο «Ακρωτήρι», όπου τις Παρασκευές και τα Σάββατα (από τις 6/5) θα εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, θα περάσει το καλοκαίρι του για πρώτη φορά το «Hama» της Γλυφάδας, που έχει ήδη πιάσει πόστο, μαζί με τις σπεσιαλιτέ της κουζίνας του, σε ένα ξύλινο ντεκ στο δεξί κομμάτι του χώρου, πλάι στη θάλασσα και τα φοινικόδεντρα. Έχετε υπόψη σας πάντως ότι εκτός από την παράλια βερσιόν του ιαπωνικού/fusion εστιατορίου του, που έχει χωριστή είσοδο και θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παππάς έχει κι άλλα πλάνα για τη θερινή σεζόν. Ετοιμάζεται να ανοίξει στα τέλη του μήνα το all-day «Straf», στο χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το «25αράκι» της Γλυφάδας και ο οποίος έχει διαμορφωθεί σε στιλ κήπου, προτείνοντας μια πολυσυλλεκτική κουζίνα που θα ξεφεύγει από τα κλασικά (βλ. steak με τσιμιτσούρι ή ένα σολομό με σος τρούφας-σόγιας), αλλά και να εμφανίσει δίπλα στο sushi bar «Tokyo Joe» στην ίδια περιοχή ένα «αδερφό» pizza bar, το «Napoli Joe».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.