Μια καλοκαιρινή μετακίνηση και δύο αφίξεις στα άμεσα πλάνα του επιχειρηματία Δημήτρη Παππά.
Στο «Ακρωτήρι», όπου τις Παρασκευές και τα Σάββατα (από τις 6/5) θα εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, θα περάσει το καλοκαίρι του για πρώτη φορά το «Hama» της Γλυφάδας, που έχει ήδη πιάσει πόστο, μαζί με τις σπεσιαλιτέ της κουζίνας του, σε ένα ξύλινο ντεκ στο δεξί κομμάτι του χώρου, πλάι στη θάλασσα και τα φοινικόδεντρα. Έχετε υπόψη σας πάντως ότι εκτός από την παράλια βερσιόν του ιαπωνικού/fusion εστιατορίου του, που έχει χωριστή είσοδο και θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παππάς έχει κι άλλα πλάνα για τη θερινή σεζόν. Ετοιμάζεται να ανοίξει στα τέλη του μήνα το all-day «Straf», στο χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το «25αράκι» της Γλυφάδας και ο οποίος έχει διαμορφωθεί σε στιλ κήπου, προτείνοντας μια πολυσυλλεκτική κουζίνα που θα ξεφεύγει από τα κλασικά (βλ. steak με τσιμιτσούρι ή ένα σολομό με σος τρούφας-σόγιας), αλλά και να εμφανίσει δίπλα στο sushi bar «Tokyo Joe» στην ίδια περιοχή ένα «αδερφό» pizza bar, το «Napoli Joe».