«Hama», «Straf» και «Napoli Joe»

Μια καλοκαιρινή μετακίνηση και δύο αφίξεις στα άμεσα πλάνα του επιχειρηματία Δημήτρη Παππά.

«Hama», «Straf» και «Napoli Joe»

Μια καλοκαιρινή μετακίνηση και δύο αφίξεις στα άμεσα πλάνα του επιχειρηματία Δημήτρη Παππά.

«Hama», «Straf» και «Napoli Joe» - εικόνα 1

Στο «Ακρωτήρι», όπου τις Παρασκευές και τα Σάββατα (από τις 6/5) θα εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, θα περάσει το καλοκαίρι του για πρώτη φορά το «Hama» της Γλυφάδας, που έχει ήδη πιάσει πόστο, μαζί με τις σπεσιαλιτέ της κουζίνας του, σε ένα ξύλινο ντεκ στο δεξί κομμάτι του χώρου, πλάι στη θάλασσα και τα φοινικόδεντρα. Έχετε υπόψη σας πάντως ότι εκτός από την παράλια βερσιόν του ιαπωνικού/fusion εστιατορίου του, που έχει χωριστή είσοδο και θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παππάς έχει κι άλλα πλάνα για τη θερινή σεζόν. Ετοιμάζεται να ανοίξει στα τέλη του μήνα το all-day «Straf», στο χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το «25αράκι» της Γλυφάδας και ο οποίος έχει διαμορφωθεί σε στιλ κήπου, προτείνοντας μια πολυσυλλεκτική κουζίνα που θα ξεφεύγει από τα κλασικά (βλ. steak με τσιμιτσούρι ή ένα σολομό με σος τρούφας-σόγιας), αλλά και να εμφανίσει δίπλα στο sushi bar «Tokyo Joe» στην ίδια περιοχή ένα «αδερφό» pizza bar, το «Napoli Joe».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
26/09/2022

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.