Με το που άνοιξε στο ισόγειο ενός νεοκλασικού στη Μητροπόλεως (ο τελευταίος εστιατορικός ένοικος του οποίου ήταν, χρόνια πριν, το «Gobi») κέντρισε τα βλέμματα. Φωτεινό, κομψό, με μάρμαρο, ασπρόμαυρο πάτωμα-σκακιέρα και γοητευτικά γύψινα στοιχεία να του κεντάνε αστικό χαρακτήρα, το «Νεράντζι», το οποίο είναι αδερφάκι του «Mandaloun» της Μεσογείων, παίζει κι εκείνο σε all-day ταμπλό. Στο τιμόνι της ανοικτής κουζίνας του ο Κώστας Ζέππος προτείνει πιάτα με ελληνικό χαρακτήρα, από φάβα, μελιτζανοσαλάτα, σαγανάκια και κεφτεδάκια μέχρι κριθαρότο και στριφτάρια ή γεμιστό χοιρινό με πιπεριές Φλωρίνης και γραβιέρα, χωρίς να λείπουν οι πίτσες και τα πεϊνιρλί, ενώ τώρα διαμορφώνει κι έναν πιο ιδιαίτερο βραδινό κατάλογο. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.
Όταν σου λένε «Νεράντζι» να βγαίνεις
Ένας κομψός all-day χώρος άνοιξε στο ισόγειο του όμορφου νεοκλασικού στο νούμερο 72 της Μητροπόλεως.