Όταν σου λένε «Νεράντζι» να βγαίνεις

Ένας κομψός all-day χώρος άνοιξε στο ισόγειο του όμορφου νεοκλασικού στο νούμερο 72 της Μητροπόλεως.

Όταν σου λένε «Νεράντζι» να βγαίνεις

Με το που άνοιξε στο ισόγειο ενός νεοκλασικού στη Μητροπόλεως (ο τελευταίος εστιατορικός ένοικος του οποίου ήταν, χρόνια πριν, το «Gobi») κέντρισε τα βλέμματα. Φωτεινό, κομψό, με μάρμαρο, ασπρόμαυρο πάτωμα-σκακιέρα και γοητευτικά γύψινα στοιχεία να του κεντάνε αστικό χαρακτήρα, το «Νεράντζι», το οποίο είναι αδερφάκι του «Mandaloun» της Μεσογείων, παίζει κι εκείνο σε all-day ταμπλό. Στο τιμόνι της ανοικτής κουζίνας του ο Κώστας Ζέππος προτείνει πιάτα με ελληνικό χαρακτήρα, από φάβα, μελιτζανοσαλάτα, σαγανάκια και κεφτεδάκια μέχρι κριθαρότο και στριφτάρια ή γεμιστό χοιρινό με πιπεριές Φλωρίνης και γραβιέρα, χωρίς να λείπουν οι πίτσες και τα πεϊνιρλί, ενώ τώρα διαμορφώνει κι έναν πιο ιδιαίτερο βραδινό κατάλογο. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.