Όταν σου λένε «Νεράντζι» να βγαίνεις

Ένας κομψός all-day χώρος άνοιξε στο ισόγειο του όμορφου νεοκλασικού στο νούμερο 72 της Μητροπόλεως.

Όταν σου λένε «Νεράντζι» να βγαίνεις

Με το που άνοιξε στο ισόγειο ενός νεοκλασικού στη Μητροπόλεως (ο τελευταίος εστιατορικός ένοικος του οποίου ήταν, χρόνια πριν, το «Gobi») κέντρισε τα βλέμματα. Φωτεινό, κομψό, με μάρμαρο, ασπρόμαυρο πάτωμα-σκακιέρα και γοητευτικά γύψινα στοιχεία να του κεντάνε αστικό χαρακτήρα, το «Νεράντζι», το οποίο είναι αδερφάκι του «Mandaloun» της Μεσογείων, παίζει κι εκείνο σε all-day ταμπλό. Στο τιμόνι της ανοικτής κουζίνας του ο Κώστας Ζέππος προτείνει πιάτα με ελληνικό χαρακτήρα, από φάβα, μελιτζανοσαλάτα, σαγανάκια και κεφτεδάκια μέχρι κριθαρότο και στριφτάρια ή γεμιστό χοιρινό με πιπεριές Φλωρίνης και γραβιέρα, χωρίς να λείπουν οι πίτσες και τα πεϊνιρλί, ενώ τώρα διαμορφώνει κι έναν πιο ιδιαίτερο βραδινό κατάλογο. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.