Κουαρτέτο… ταρτάρ

Ανοιξιάτικο «Tartare Craving» στην κουζίνα του «Tudor Hall» στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου «King George».

Κουαρτέτο… ταρτάρ

Ανοιξιάτικο «Tartare Craving» στην κουζίνα του «Tudor Hall» στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου «King George».

Κουαρτέτο… ταρτάρ - εικόνα 1

Στους σύγχρονους σεφ αρέσει να παίζουν με τα υλικά, τα αρτύματα και τις διαφορετικές γευστικές κουλτούρες, εξ ου και πριμοδοτούν με ποικίλους τρόπους την εκφραστικότητα του κομμένου στο χέρι ωμού κρέατος ή του ωμού ψαριού, κεντώντας στα ταρτάρ ποικίλα χρώματα κι αρώματα. Αν λοιπόν ανήκετε στους φαν του είδους, να σας πούμε ότι αυτό τον καιρό η κουζίνα του «Tudor Hall» στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου «King George», προτείνει μια ενότητα («Τartare Craving») με τέσσερις δροσερές, όμορφα δεμένες εκδοχές: ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο με χαβιάρι από μπαλσάμικο, ταρτάρ σολομού με σόγια και φύκια wakame, ταρτάρ από λαβράκι με εσπεριδοειδή και φρέσκο κόλιανδρο και ταρτάρ τόνου με ψητά παντζάρια και κρέμα wasabi.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.