Ανοιξιάτικο «Tartare Craving» στην κουζίνα του «Tudor Hall» στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου «King George».
Στους σύγχρονους σεφ αρέσει να παίζουν με τα υλικά, τα αρτύματα και τις διαφορετικές γευστικές κουλτούρες, εξ ου και πριμοδοτούν με ποικίλους τρόπους την εκφραστικότητα του κομμένου στο χέρι ωμού κρέατος ή του ωμού ψαριού, κεντώντας στα ταρτάρ ποικίλα χρώματα κι αρώματα. Αν λοιπόν ανήκετε στους φαν του είδους, να σας πούμε ότι αυτό τον καιρό η κουζίνα του «Tudor Hall» στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου «King George», προτείνει μια ενότητα («Τartare Craving») με τέσσερις δροσερές, όμορφα δεμένες εκδοχές: ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο με χαβιάρι από μπαλσάμικο, ταρτάρ σολομού με σόγια και φύκια wakame, ταρτάρ από λαβράκι με εσπεριδοειδή και φρέσκο κόλιανδρο και ταρτάρ τόνου με ψητά παντζάρια και κρέμα wasabi.