«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι

Καλόγουστο, πολυτελές, με προτάσεις για όλες τις ώρες, πήρε τη θέση του «JK» στην πλατεία.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι

Καλόγουστο, πολυτελές, με προτάσεις για όλες τις ώρες, πήρε τη θέση του «JK» στην πλατεία.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι - εικόνα 1

Με cosy καναπέδες, stands, αλλά και μια μασίφ ξύλινη μπάρα με μια περίτεχνη μπουκαλιέρα, το «Mayor», που πήρε τη θέση του γνωστού «JK» στην πλατεία Κολωνακίου, είναι άνετα πολυτελές. Τον εσωτερικό σχεδιασμό του καινούργιο all-day χώρου υπογράφει η Σμ_art architecture_interiors_construction. Όσο για την κουζίνα, με consultant chef τον Μανώλη Πλατέλλα και executive chef τον Γιώργο Νεστορίδη, κινείται σε σύγχρονους ρυθμούς, ενσωματώνοντας στην πρότασή της πολλά ελληνικά υλικά και αναφορές.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι - εικόνα 2

Στον κατάλογο θα συναντήσετε λόγου χάρη paccheri με κοτόπουλο, άγρια μανιτάρια, πέστο λιαστής ντομάτας και κρασοτύρι από την Κω, ριζότο με γαρίδες, κρόκο Κοζάνης και κακαβιά, μαύρο χοίρο με πουρέ καρότου, μηλίτη και αρώνια, θα συναντήσετε όμως κι ένα rib eye ή ένα burger από Black Angus. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Περισσότερες πληροφορίες

Mayor

Πλ. Φιλ. Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S.Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Psaraki" στην Κέρκυρα

Το ψαροφαγικό πόστο στο κέντρο της παλιάς πόλης του νησιού των Φαιάκων τιμά τους θησαυρούς της θάλασσας σε μια κουζίνα απόλυτα συγχρονισμένη με τις τάσεις της εποχής.

05/05/2025

Nέο γαστρομπάρ έρχεται στη Γλυφάδα

Δυνατές υπογραφές και ενδιαφέρον κόνσεπτ για ένα ακόμη 'προσεχώς' στη δημοφιλή γειτονιά των ΝΠ.

Ο Μάιος ανθίζει με γεύσεις και μουσικές στα ViBo Bistrot

Ένας μήνας αφιερωμένος στην τέχνη της απόλαυσης με εκλεκτά κρασιά, ζωντανή μουσική και μοναδικές εμπειρίες.

Τα μεξικάνικα εστιατόρια της Αθήνας που πρέπει να δοκιμάσεις

Πιάτα tex mex φιλοσοφίας μαζί με μαργαρίτες και μεσκάλ, πικάντικες γεύσεις και όχι μόνο, για να γιορτάσεις τη σημερινή Cinco de Mayo.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ της Μαρίας Παπιδάκη

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

Εκεί τρώει τηγανητό κοτόπουλο η Αθήνα

Οι πιο δημοφιλείς στάσεις για fried chicken στην πόλη.

Τα κορυφαία εστιατόρια της Πελοποννήσου

Τα σημαντικά γευστικά σημεία της περιοχής, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.