Χρυσοί Σκούφοι 2016: οι υποψήφιοι για βραβείο και οι τάσεις της χρονιάς

Με την τελετή απονομής στη «Μεγάλη Βρεταννία» να απέχει λίγες μόνο ώρες, καταγράφουμε τάσεις και νεωτερισμούς που σφράγισαν τη σεζόν και παρουσιάζουμε τη λίστα των επικρατέστερων προς βράβευση εστιατορίων.

Χρυσοί Σκούφοι 2016: οι υποψήφιοι για βραβείο και οι τάσεις της χρονιάς

Με την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στη «Μεγάλη Βρεταννία» να απέχει λίγες μόνο ώρες, καταγράφουμε και σχολιάζουμε τάσεις και νεωτερισμούς που σφράγισαν τη σεζόν, και παρουσιάζουμε τη λίστα των επικρατέστερων προς βράβευση εστιατορίων. Διαβάστε περισσότερα στο site των Χρυσών Σκούφων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.