«Bon appetit»: Μια γαστριμαργική όπερα στο Μέγαρο

Το μονόπρακτο λυρικό έργο του Lee Hoiby που παρουσιάζεται την Πέμπτη 17/3 έχει και… Στέλιο Παρλιάρο.

«Bon appetit»: Μια γαστριμαργική όπερα στο Μέγαρο

«Η μαγειρική δεν είναι αγγαρεία αλλά χαρά» έχει πει η αγαπημένη περσόνα των αμερικανών foodies Julia Child. Το μονόπρακτο λυρικό έργο του Lee Hoiby «Bon Appetit», που παρουσιάζουν στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος το Μέγαρο Μουσικής και η ομάδα όπερας The Medium Project (17/3, 7 μ.μ.), είναι εμπνευσμένο από ένα επεισόδιο της εκπομπής μαγειρικής της. Η σκηνοθεσία είναι της Ράιας Τσακηρίδη, η μουσική επιμέλεια του Ανδρέα Τσέλικα, η μεσόφωνος Μαρία Βλαχοπούλου ενσαρκώνει τη σεφ-σύμβολο της αμερικάνικης κουλτούρας, ενώ το… ρόλο του παίζει και ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μετά το τέλος της γαστριμαργικής όπερας θα παρουσιάσει τη συνταγή του gateau au chocolat που θα δείτε νωρίτερα επί σκηνής, δίνοντάς σας την ευκαιρία να το δοκιμάσετε, αλλά και τα υλικά για να το φτιάξετε στο σπίτι. Είσοδος € 10. Πληροφορίες: 2107282333.

φωτό: Πάτροκλος Σκαφίδας

Περισσότερες πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής - αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αμπελόκηποι
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.