«Bon appetit»: Μια γαστριμαργική όπερα στο Μέγαρο

Το μονόπρακτο λυρικό έργο του Lee Hoiby που παρουσιάζεται την Πέμπτη 17/3 έχει και… Στέλιο Παρλιάρο.

«Bon appetit»: Μια γαστριμαργική όπερα στο Μέγαρο

«Η μαγειρική δεν είναι αγγαρεία αλλά χαρά» έχει πει η αγαπημένη περσόνα των αμερικανών foodies Julia Child. Το μονόπρακτο λυρικό έργο του Lee Hoiby «Bon Appetit», που παρουσιάζουν στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος το Μέγαρο Μουσικής και η ομάδα όπερας The Medium Project (17/3, 7 μ.μ.), είναι εμπνευσμένο από ένα επεισόδιο της εκπομπής μαγειρικής της. Η σκηνοθεσία είναι της Ράιας Τσακηρίδη, η μουσική επιμέλεια του Ανδρέα Τσέλικα, η μεσόφωνος Μαρία Βλαχοπούλου ενσαρκώνει τη σεφ-σύμβολο της αμερικάνικης κουλτούρας, ενώ το… ρόλο του παίζει και ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μετά το τέλος της γαστριμαργικής όπερας θα παρουσιάσει τη συνταγή του gateau au chocolat που θα δείτε νωρίτερα επί σκηνής, δίνοντάς σας την ευκαιρία να το δοκιμάσετε, αλλά και τα υλικά για να το φτιάξετε στο σπίτι. Είσοδος € 10. Πληροφορίες: 2107282333.

φωτό: Πάτροκλος Σκαφίδας

Περισσότερες πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής - αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αμπελόκηποι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2022

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.