Η νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα εμπορίου: Agroemporium.com

Σε μία νέα καινοτόμα εποχή περνάει η διασύνδεση των επαγγελματιών αγροτών, παραγωγών αλλά και συσκευαστών με τους εμπόρους της λιανικής και τους αγοραστές, με τη χρήση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας agroemporium.

Η νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα εμπορίου: Agroemporium.com

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε και λανσαρίστηκε από την Warply, το ecommerce site agroemporium.com, μέσα από το οποίο οι εμπλεκόμενοι μπορούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν αγροτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, ενώ συγχρόνως επιτυγχάνονται οικονομίες κλίμακας και διευκολύνσεις σε όλα τα στάδια της συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένων νομικών εγγράφων, όπως το ηλεκτρονικό συμβόλαιο πώλησης.

Πώς λειτουργεί

Για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής τιμής, η πλατφόρμα λειτουργεί κυρίως μέσω δημοπρασίας. Ο παραγωγός ανεβάζει μια αρχική τιμή πώλησης που, ανάλογα με τη ζήτηση, αλλάζει (real-time bidding). Ο πελάτης-έμπορος λιανικής, αντίστοιχα, μπορεί να βρει αγροτικά προϊόντα από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, να κλείσει τις συμφωνίες του τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους μεταφορείς των προϊόντων και να πληρώσει με την παραλαβή. Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα ακολουθούν την προσυμφωνημένη λίστα ποιότητας του agroemporium.com.

Γνωρίστε την στη Detrop Boutique

Η νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα εμπορίου: Agroemporium.com - εικόνα 1

Στο πλαίσιο προώθησης της πλατφόρμας, η Warply συμμετέχει στην 26η διεθνή έκθεση τροφίμων Detrop Boutique, η οποία πραγματοποιείται από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο 13, stand 54a. Αξίζει να το επισκεφθείτε και να λύσετε όλες τις απορίες σας.

Η βραβευμένη Warply

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Warply ασχολείται με την υψηλή τεχνολογία και εξειδικεύεται στο mobile marketing και crm, ενώ βραβεύτηκε ως η πιο “Innovative Mobile Company” για το 2015. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας μέσω της πλατφόρμας “Warply Engage 2.0” υπηρεσίες διαφήμισης, crm και πληρωμών σε συσκευές κινητών. Στη Warply ανήκει και το “Warply Ad Network”, ένα premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα και την Κύπρο, με πάνω από 80 mobile apps και mobile sites.

www.agroemporium.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.