Η νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα εμπορίου: Agroemporium.com

Σε μία νέα καινοτόμα εποχή περνάει η διασύνδεση των επαγγελματιών αγροτών, παραγωγών αλλά και συσκευαστών με τους εμπόρους της λιανικής και τους αγοραστές, με τη χρήση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας agroemporium.

Η νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα εμπορίου: Agroemporium.com

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε και λανσαρίστηκε από την Warply, το ecommerce site agroemporium.com, μέσα από το οποίο οι εμπλεκόμενοι μπορούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν αγροτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, ενώ συγχρόνως επιτυγχάνονται οικονομίες κλίμακας και διευκολύνσεις σε όλα τα στάδια της συναλλαγής, συμπεριλαμβανομένων νομικών εγγράφων, όπως το ηλεκτρονικό συμβόλαιο πώλησης.

Πώς λειτουργεί

Για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής τιμής, η πλατφόρμα λειτουργεί κυρίως μέσω δημοπρασίας. Ο παραγωγός ανεβάζει μια αρχική τιμή πώλησης που, ανάλογα με τη ζήτηση, αλλάζει (real-time bidding). Ο πελάτης-έμπορος λιανικής, αντίστοιχα, μπορεί να βρει αγροτικά προϊόντα από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, να κλείσει τις συμφωνίες του τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους μεταφορείς των προϊόντων και να πληρώσει με την παραλαβή. Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα ακολουθούν την προσυμφωνημένη λίστα ποιότητας του agroemporium.com.

Γνωρίστε την στη Detrop Boutique

Η νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα εμπορίου: Agroemporium.com - εικόνα 1

Στο πλαίσιο προώθησης της πλατφόρμας, η Warply συμμετέχει στην 26η διεθνή έκθεση τροφίμων Detrop Boutique, η οποία πραγματοποιείται από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο 13, stand 54a. Αξίζει να το επισκεφθείτε και να λύσετε όλες τις απορίες σας.

Η βραβευμένη Warply

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Warply ασχολείται με την υψηλή τεχνολογία και εξειδικεύεται στο mobile marketing και crm, ενώ βραβεύτηκε ως η πιο “Innovative Mobile Company” για το 2015. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας μέσω της πλατφόρμας “Warply Engage 2.0” υπηρεσίες διαφήμισης, crm και πληρωμών σε συσκευές κινητών. Στη Warply ανήκει και το “Warply Ad Network”, ένα premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα και την Κύπρο, με πάνω από 80 mobile apps και mobile sites.

www.agroemporium.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Βερολίνο είναι μια σπουδή στη γαστρονομική ποικιλομορφία και αυτά είναι μερικά ξεχωριστά εστιατόρια που την κάνουν πράξη

Συνυφαίνοντας κλασικά και σύγχρονα ρεύματα σε εστιατόρια που απαγορεύουν τις φωτογραφίες, με "υπερ-τοπική" και "fine-casual" γαστρονομία, φυσικά κρασιά να ρέουν σε αφθονία και βινύλια να παίζουν στα ηχεία δυνατά, η ιστορική γερμανική πρωτεύουσα είναι μια σπουδή στην ποικιλομορφία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
19/07/2024

Τρία τίμια μεζεδοπωλεία της Αθήνας που αγνοεί ο αλγόριθμος

Τρεις τίμιες ιστορίες για τρία τίμια μεζεδοπωλεία- αναχώματα του φασεϊσμού, που μάλλον δεν τα ξέρει ούτε ο αλγόριθμος.

Μοναδικές γευστικές εμπειρίες μετά μουσικής στη Σίφνο

Ξεκινώντας από την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουλίου, το εστιατόριο του NŌS Hotel &Villas σου προτείνει 4 μουσικές βραδιές και υπόσχεται ένα Σιφνιώτικο καλοκαίρι που εγείρει όλες τις αισθήσεις

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Canaves Epitome' φιλοξενεί τον σημαντικό σεφ.

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.