Η γνωστή σεφ μας μιλά σε preview για το εστιατόριο που ανοίγει στο καινούργιο boutique ξενοδοχείο «The Zillers» τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.
Διαβάστε αναλυτικά στο νέο site των Χρυσών Σκούφων: http://xrysoiskoufoi.gr/article.aspx?id=2512280
Η γνωστή σεφ μας μιλά σε preview για το εστιατόριο που ανοίγει στο καινούργιο boutique ξενοδοχείο «The Zillers» τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.
Η γνωστή σεφ μας μιλά σε preview για το εστιατόριο που ανοίγει στο καινούργιο boutique ξενοδοχείο «The Zillers» τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.
Διαβάστε αναλυτικά στο νέο site των Χρυσών Σκούφων: http://xrysoiskoufoi.gr/article.aspx?id=2512280
Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤο ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.
Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).
Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.
Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.
Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.
Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.