Τετάρτη με την Μπουτάρη Οινοποιητική στον «Βασίλαινα»

Σε δείπνο-ραντεβού με τα κρασιά μιας οικογένειας με καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού μας προσκαλεί στις 27/1 το εστιατόριο του Πειραιά.

Τετάρτη με την Μπουτάρη Οινοποιητική στον «Βασίλαινα»

Σε δείπνο-ραντεβού με τα κρασιά μιας οικογένειας με καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού μας προσκαλεί στις 27/1 το εστιατόριο του Πειραιά.

Τετάρτη με την Μπουτάρη Οινοποιητική στον «Βασίλαινα» - εικόνα 1

Σε δείπνο-ραντεβού με τα κρασιά μιας οικογένειας με καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού μας προσκαλεί στις 27/1 το εστιατόριο του Πειραιά. Με έξι οινοποιεία, πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό και σημαντική συμβολή στην καθιέρωση της ονομασίας προέλευσης στη συνείδηση των καταναλωτών, η εταιρία Μπουτάρη μόνο συστάσεις δε χρειάζεται. Στο ειδικό για τη βραδιά μενού Οροπέδιο 2014 (Μοσχοφίλερο, Μαντινεία), Καλλίστη Reserve 2013 (Aσύρτικο, Σαντορίνη), Νάουσα Grand Reserve 2010 (Ξινόμαυρο, Νάουσα), 1879 Legacy 2007 (Ξινόμαυρο, Νάουσα) και Μοσχάτο Σπίνας 2011 (Σκαλάνι) ζευγαρώνουν με πέντε πιάτα του Άνταμ Κοντοβά –μαριναρισμένη τσιπούρα με σάλτσα εσπεριδοειδών και χρένο, μυλοκόπι φρικασέ με άγρια χόρτα, μύδια και αυγοτάραχο, μάγουλα μόσχου γάστρας με ξινόχοντρο τραχανά, μοσχαρίσια στηθοπλευρά με πουρέ πατάτας και μους βερίκοκο με τραγανά εσπεριδοειδή και γλυκό κυδώνι. Το κόστος συμμετοχής είναι € 35 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.