Σε δείπνο-ραντεβού με τα κρασιά μιας οικογένειας με καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού μας προσκαλεί στις 27/1 το εστιατόριο του Πειραιά.
Σε δείπνο-ραντεβού με τα κρασιά μιας οικογένειας με καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού μας προσκαλεί στις 27/1 το εστιατόριο του Πειραιά. Με έξι οινοποιεία, πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό και σημαντική συμβολή στην καθιέρωση της ονομασίας προέλευσης στη συνείδηση των καταναλωτών, η εταιρία Μπουτάρη μόνο συστάσεις δε χρειάζεται. Στο ειδικό για τη βραδιά μενού Οροπέδιο 2014 (Μοσχοφίλερο, Μαντινεία), Καλλίστη Reserve 2013 (Aσύρτικο, Σαντορίνη), Νάουσα Grand Reserve 2010 (Ξινόμαυρο, Νάουσα), 1879 Legacy 2007 (Ξινόμαυρο, Νάουσα) και Μοσχάτο Σπίνας 2011 (Σκαλάνι) ζευγαρώνουν με πέντε πιάτα του Άνταμ Κοντοβά –μαριναρισμένη τσιπούρα με σάλτσα εσπεριδοειδών και χρένο, μυλοκόπι φρικασέ με άγρια χόρτα, μύδια και αυγοτάραχο, μάγουλα μόσχου γάστρας με ξινόχοντρο τραχανά, μοσχαρίσια στηθοπλευρά με πουρέ πατάτας και μους βερίκοκο με τραγανά εσπεριδοειδή και γλυκό κυδώνι. Το κόστος συμμετοχής είναι € 35 το άτομο.