Τετάρτη με την Μπουτάρη Οινοποιητική στον «Βασίλαινα»

Σε δείπνο-ραντεβού με τα κρασιά μιας οικογένειας με καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού μας προσκαλεί στις 27/1 το εστιατόριο του Πειραιά.

Τετάρτη με την Μπουτάρη Οινοποιητική στον «Βασίλαινα»

Σε δείπνο-ραντεβού με τα κρασιά μιας οικογένειας με καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού μας προσκαλεί στις 27/1 το εστιατόριο του Πειραιά.

Τετάρτη με την Μπουτάρη Οινοποιητική στον «Βασίλαινα» - εικόνα 1

Σε δείπνο-ραντεβού με τα κρασιά μιας οικογένειας με καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού μας προσκαλεί στις 27/1 το εστιατόριο του Πειραιά. Με έξι οινοποιεία, πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό και σημαντική συμβολή στην καθιέρωση της ονομασίας προέλευσης στη συνείδηση των καταναλωτών, η εταιρία Μπουτάρη μόνο συστάσεις δε χρειάζεται. Στο ειδικό για τη βραδιά μενού Οροπέδιο 2014 (Μοσχοφίλερο, Μαντινεία), Καλλίστη Reserve 2013 (Aσύρτικο, Σαντορίνη), Νάουσα Grand Reserve 2010 (Ξινόμαυρο, Νάουσα), 1879 Legacy 2007 (Ξινόμαυρο, Νάουσα) και Μοσχάτο Σπίνας 2011 (Σκαλάνι) ζευγαρώνουν με πέντε πιάτα του Άνταμ Κοντοβά –μαριναρισμένη τσιπούρα με σάλτσα εσπεριδοειδών και χρένο, μυλοκόπι φρικασέ με άγρια χόρτα, μύδια και αυγοτάραχο, μάγουλα μόσχου γάστρας με ξινόχοντρο τραχανά, μοσχαρίσια στηθοπλευρά με πουρέ πατάτας και μους βερίκοκο με τραγανά εσπεριδοειδή και γλυκό κυδώνι. Το κόστος συμμετοχής είναι € 35 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.