Ο μπουφές της Παρασκευής και του Σαββάτου σας ξεναγεί, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, στις γεύσεις του νέου μενού του εστιατορίου, το οποίο επιμελείται ο Jerome Serres.
Tην ευκαιρία να αποκτήσετε μια ικανοποιητική εικόνα του νέου του μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο πολυβραβευμένος Jerome Serres, σας δίνει το «La Suite Lounge» κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Στη σάλα με την όμορφη θέα στο «ρετιρέ» του «St George Lycabettus» στήνεται ένας πλούσιος μπουφές (€ 30 το άτομο) με μικρογραφίες των πιάτων του Γάλλου σεφ –οκτώ ορεκτικά, τέσσερα κυρίως πιάτα και τέσσερα-πέντε γλυκά–, πολλά από το οποία οι μάγειρες του ξενοδοχείου ετοιμάζουν μπροστά σας (live cooking): χταπόδι με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια, φουαγκρά με κρέμα λεμονιού, παέγια με θαλασσινά και καλαμάρι τηγανητό με καπνιστή μελιτζάνα…