«La Suite Lounge» με… buffet degustation

Ο μπουφές της Παρασκευής και του Σαββάτου σας ξεναγεί στις γεύσεις του νέου μενού του εστιατορίου, το οποίο επιμελείται ο Jerome Serres.

«La Suite Lounge» με… buffet degustation

Ο μπουφές της Παρασκευής και του Σαββάτου σας ξεναγεί, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, στις γεύσεις του νέου μενού του εστιατορίου, το οποίο επιμελείται ο Jerome Serres.

«La Suite Lounge» με… buffet degustation - εικόνα 1

Tην ευκαιρία να αποκτήσετε μια ικανοποιητική εικόνα του νέου του μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο πολυβραβευμένος Jerome Serres, σας δίνει το «La Suite Lounge» κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Στη σάλα με την όμορφη θέα στο «ρετιρέ» του «St George Lycabettus» στήνεται ένας πλούσιος μπουφές (€ 30 το άτομο) με μικρογραφίες των πιάτων του Γάλλου σεφ –οκτώ ορεκτικά, τέσσερα κυρίως πιάτα και τέσσερα-πέντε γλυκά–, πολλά από το οποία οι μάγειρες του ξενοδοχείου ετοιμάζουν μπροστά σας (live cooking): χταπόδι με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια, φουαγκρά με κρέμα λεμονιού, παέγια με θαλασσινά και καλαμάρι τηγανητό με καπνιστή μελιτζάνα…

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.