O «Meliartos» έχει και δικό του εστιατόριο

Μόλις ξεκίνησε στον ημιώροφο με πρωινά, ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και θέα στην δημοφιλή περαντζάδα.

O «Meliartos» έχει και δικό του εστιατόριο

Μόλις ξεκίνησε στον ημιώροφο με πρωινά, ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και θέα στην δημοφιλή περαντζάδα.

O «Meliartos» έχει και δικό του εστιατόριο - εικόνα 1

Σίγουρα κάποια στιγμή έχετε κάνει μια σύντομη στάση στο «Meliartos» στη συμβολή Ερμού και Αιόλου για κάποια πίτα, σάντουιτς, κρέπα, γλυκό ή παγωτό. Τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσετε μια άλλη καινούργια του πλευρά, μια που επεκτείνει το γευστικό του ρεπερτόριο έχοντας δημιουργήσει ένα εστιατόριο στον ημιώροφο του κτιρίου όπου τον γνωρίσαμε. Στον φωτεινό, με μινιμαλιστικό χαρακτήρα, τραπέζια από ανοικτόχρωμο ξύλο και βιομηχανικό πάτωμα καινούργιο χώρο μπορείς να καθίσεις για πρωινό (αυγά μάτια, καγιανά, με ασπράδια κ.α.) ή, μέσα στη μέρα, για μπρουσκέτες λαχανικών, φέτα σε φύλλο κρούστας με μέλι, σαλάτες, πίτσες, ζυμαρικά, μπιφτέκι γεμιστό, κοτόπουλο με ψητά λαχανικά και ταλαγάνι, κάποιο burger κ.α., ενώ δε λείπουν και τα ελληνικά μαγειρευτά (ημέρας).

Στην κουζίνα του οργανώνονται και μαθήματα μαγειρικής. Κι οι νέες δραστηριότητες, από ό,τι μαθαίνουμε, δεν σταματούν εκεί. Στο εξαώροφο κτίριο ετοιμάζουν νέους χώρους εκδηλώσεων, ενώ έχουν επίσης στα σκαριά ένα bar-restaurant στο roof garden, που θα δούμε όταν αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός, το οποίο έχει φοβερή θέα από την Ακρόπολη και την Ρωμαϊκή αγορά μέχρι την πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.