O «Meliartos» έχει και δικό του εστιατόριο

Μόλις ξεκίνησε στον ημιώροφο με πρωινά, ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και θέα στην δημοφιλή περαντζάδα.

O «Meliartos» έχει και δικό του εστιατόριο

Μόλις ξεκίνησε στον ημιώροφο με πρωινά, ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και θέα στην δημοφιλή περαντζάδα.

O «Meliartos» έχει και δικό του εστιατόριο - εικόνα 1

Σίγουρα κάποια στιγμή έχετε κάνει μια σύντομη στάση στο «Meliartos» στη συμβολή Ερμού και Αιόλου για κάποια πίτα, σάντουιτς, κρέπα, γλυκό ή παγωτό. Τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσετε μια άλλη καινούργια του πλευρά, μια που επεκτείνει το γευστικό του ρεπερτόριο έχοντας δημιουργήσει ένα εστιατόριο στον ημιώροφο του κτιρίου όπου τον γνωρίσαμε. Στον φωτεινό, με μινιμαλιστικό χαρακτήρα, τραπέζια από ανοικτόχρωμο ξύλο και βιομηχανικό πάτωμα καινούργιο χώρο μπορείς να καθίσεις για πρωινό (αυγά μάτια, καγιανά, με ασπράδια κ.α.) ή, μέσα στη μέρα, για μπρουσκέτες λαχανικών, φέτα σε φύλλο κρούστας με μέλι, σαλάτες, πίτσες, ζυμαρικά, μπιφτέκι γεμιστό, κοτόπουλο με ψητά λαχανικά και ταλαγάνι, κάποιο burger κ.α., ενώ δε λείπουν και τα ελληνικά μαγειρευτά (ημέρας).

Στην κουζίνα του οργανώνονται και μαθήματα μαγειρικής. Κι οι νέες δραστηριότητες, από ό,τι μαθαίνουμε, δεν σταματούν εκεί. Στο εξαώροφο κτίριο ετοιμάζουν νέους χώρους εκδηλώσεων, ενώ έχουν επίσης στα σκαριά ένα bar-restaurant στο roof garden, που θα δούμε όταν αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός, το οποίο έχει φοβερή θέα από την Ακρόπολη και την Ρωμαϊκή αγορά μέχρι την πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.