O «Meliartos» έχει και δικό του εστιατόριο

Μόλις ξεκίνησε στον ημιώροφο με πρωινά, ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και θέα στην δημοφιλή περαντζάδα.

O «Meliartos» έχει και δικό του εστιατόριο

Μόλις ξεκίνησε στον ημιώροφο με πρωινά, ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και θέα στην δημοφιλή περαντζάδα.

O «Meliartos» έχει και δικό του εστιατόριο - εικόνα 1

Σίγουρα κάποια στιγμή έχετε κάνει μια σύντομη στάση στο «Meliartos» στη συμβολή Ερμού και Αιόλου για κάποια πίτα, σάντουιτς, κρέπα, γλυκό ή παγωτό. Τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσετε μια άλλη καινούργια του πλευρά, μια που επεκτείνει το γευστικό του ρεπερτόριο έχοντας δημιουργήσει ένα εστιατόριο στον ημιώροφο του κτιρίου όπου τον γνωρίσαμε. Στον φωτεινό, με μινιμαλιστικό χαρακτήρα, τραπέζια από ανοικτόχρωμο ξύλο και βιομηχανικό πάτωμα καινούργιο χώρο μπορείς να καθίσεις για πρωινό (αυγά μάτια, καγιανά, με ασπράδια κ.α.) ή, μέσα στη μέρα, για μπρουσκέτες λαχανικών, φέτα σε φύλλο κρούστας με μέλι, σαλάτες, πίτσες, ζυμαρικά, μπιφτέκι γεμιστό, κοτόπουλο με ψητά λαχανικά και ταλαγάνι, κάποιο burger κ.α., ενώ δε λείπουν και τα ελληνικά μαγειρευτά (ημέρας).

Στην κουζίνα του οργανώνονται και μαθήματα μαγειρικής. Κι οι νέες δραστηριότητες, από ό,τι μαθαίνουμε, δεν σταματούν εκεί. Στο εξαώροφο κτίριο ετοιμάζουν νέους χώρους εκδηλώσεων, ενώ έχουν επίσης στα σκαριά ένα bar-restaurant στο roof garden, που θα δούμε όταν αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός, το οποίο έχει φοβερή θέα από την Ακρόπολη και την Ρωμαϊκή αγορά μέχρι την πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 παλιές ψαροταβέρνες της Αττικής - αφορμή για εκδρομή που αξίζει να κρατήσεις μυστικό

Ταβερνάκια με προσωπικότητα σε γραφικούς προορισμούς, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
03/03/2024

Νέος executive chef, νέα μενού και νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο "Rooftop" του "St. George Lycabettus"

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος executive chef στο 'Elaia' του 'Kapsaliana Village'

Αλλαγή σκυτάλης στο βραβευμένο εστιατόριο του κρητικού χωριού-ξενοδοχείου.

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

'Linovatis': Στην Κηφισιά, το κρασί αποκτά φωνή

Το φροντισμένο wine bistro στην Πλάκα των Βορείων Προαστίων προσεγγίζει το κρασί με το δικό του στυλ.

Nebbiolo

Το νέο μέλος της οικογένειας των οινόφιλων εστιατορίων "Brunello" και "Barolo" έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Εκάλη. Κομψή ζεστασιά τόσο στο χώρο όσο και στην ιταλική κουζίνα που επιμελείται ο Θοδωρής Παπανικολάου.