Προ-πρωτοχρονιάτικο μεσημεριανό πάρτι στο «Graffito»

Την Τετάρτη 30/12 το όμορφο concept store της οδού Σόλωνος σας περιμένει από τις 2 μ.μ. με γευσιγνωσία καφέ, αφεψήματα, σοκολάτες και live jazz και blues.

Προ-πρωτοχρονιάτικο μεσημεριανό πάρτι στο «Graffito»

Την Τετάρτη 30/12 το όμορφο concept store της οδού Σόλωνος σας περιμένει από τις 2 μ.μ. με γευσιγνωσία καφέ, αφεψήματα, σοκολάτες και live jazz και blues.

Προ-πρωτοχρονιάτικο μεσημεριανό πάρτι στο «Graffito» - εικόνα 1

Την Τετάρτη 30/12 το καλόγουστο concept store «Graffito» στη Σόλωνος διοργανώνει μεσημεριανό-απογευματινό πάρτι. Το οποίο πάρτι, πέρα από κεφάτη και… περιηγητική (στους τρεις ορόφους του θα βρείτε αξεσουάρ σπιτιού από όλο τον κόσμο, δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, deli-προϊόντα και πολλά ακόμη) διάθεση, έχει και τα γευστικά του ερεθίσματα.

Προ-πρωτοχρονιάτικο μεσημεριανό πάρτι στο «Graffito» - εικόνα 2

Στις 2 μ.μ. σας περιμένουν οι Kudu Coffee Roasters μαζί με τον πρωταθλητή barista Θανάση Νικόλη με γευσιγνωσία καφέ –θα δοκιμάσετε τον «Christmas Blend» και τον «Βest of Panama 2014» «La Mula Νatural Geisha» –, στις 4 μ.μ. τη σκυτάλη θα πάρουν οι σοκολάτες των The Bakers (σοκολατάκια panettone και μαύρη σοκολάτα από το Περού, την Κολομβία και το Εκουαδόρ) και θα ακολουθήσει, στις 6 μ.μ. η γευσιγνωσία αφεψημάτων της σειράς Anassa Organics, από βιολογικά ελληνικά αρωματικά φυτά. Την ώρα που θα πίνετε ζεστό τσάι του βουνού, μελισσόχορτο και μέντα ή κάτι ανάλογο, οι Vicky Bee & The Acoustic Troubles θα ξεκινήσουν το live τους βάζοντάς σας σε σε jazz και blues mood.

Σόλωνος 34, 210608936.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.