Η Μυρσίνη Λαμπράκη στο «Ιώδιο»

Παρέα με την αγαπημένη σεφ, συγγραφέα και food editor Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύει το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου την Τρίτη 8/12.

Η Μυρσίνη Λαμπράκη στο «Ιώδιο»

Παρέα με την αγαπημένη σεφ, συγγραφέα και food editor Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύει το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου την Τρίτη 8/12, χρωματίζοντας την κουζίνα με κρητικά αρωματικά χόρτα, αμπελόφυλλα, στάκα, θυμαρίσιο μέλι κ.ά. Στο μενού, που συνοδεύεται από τσικουδιά του Μανούσου Μεγαλακάκη και κρασιά Silva Wines του Ονοποιείου Δασκαλάκη (€ 38 το άτομο), πολλά καλούδια με τη θάλασσα στο επίκεντρο διαδέχονται το ένα το άλλο: μπουκιές αβγοτάραχου και καβουροσαλάτας, καλαμαροκεφτέδες με πράσινες ελιές, μάραθο και αγιολί με μελάνι σουπιάς, ντολμαδάκια θαλασσινών με χόντρο, κρητικό φρικασέ γαρίδας, ροφός γαμοπίλαφο, μπακλαβάς-τσιζκέικ με κρέμα μυζήθρας…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.