Η Μυρσίνη Λαμπράκη στο «Ιώδιο»

Παρέα με την αγαπημένη σεφ, συγγραφέα και food editor Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύει το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου την Τρίτη 8/12.

Η Μυρσίνη Λαμπράκη στο «Ιώδιο»

Παρέα με την αγαπημένη σεφ, συγγραφέα και food editor Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύει το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου την Τρίτη 8/12, χρωματίζοντας την κουζίνα με κρητικά αρωματικά χόρτα, αμπελόφυλλα, στάκα, θυμαρίσιο μέλι κ.ά. Στο μενού, που συνοδεύεται από τσικουδιά του Μανούσου Μεγαλακάκη και κρασιά Silva Wines του Ονοποιείου Δασκαλάκη (€ 38 το άτομο), πολλά καλούδια με τη θάλασσα στο επίκεντρο διαδέχονται το ένα το άλλο: μπουκιές αβγοτάραχου και καβουροσαλάτας, καλαμαροκεφτέδες με πράσινες ελιές, μάραθο και αγιολί με μελάνι σουπιάς, ντολμαδάκια θαλασσινών με χόντρο, κρητικό φρικασέ γαρίδας, ροφός γαμοπίλαφο, μπακλαβάς-τσιζκέικ με κρέμα μυζήθρας…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

07/12/2022

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.

Η "κλασική μαγειρική του αύριο" στο νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα

Η συλλογή των βιβλίων του γνωστού σεφ εμπλουτίζεται με τη νέα του έκδοση "Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο", που θα παρουσιάσει στον "Ιανό".

Η παλιά ταβέρνα ζει στις γειτονιές του Πειραιά

Θα το έλεγες και μια ευκαιρία για ζωντανή περιήγηση στην ιστορία της ταβέρνας-οινοπαντοπωλείου και της ταβέρνας-κουτουκιού, που άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει.