Παρέα με την αγαπημένη σεφ, συγγραφέα και food editor Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύει το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου την Τρίτη 8/12, χρωματίζοντας την κουζίνα με κρητικά αρωματικά χόρτα, αμπελόφυλλα, στάκα, θυμαρίσιο μέλι κ.ά. Στο μενού, που συνοδεύεται από τσικουδιά του Μανούσου Μεγαλακάκη και κρασιά Silva Wines του Ονοποιείου Δασκαλάκη (€ 38 το άτομο), πολλά καλούδια με τη θάλασσα στο επίκεντρο διαδέχονται το ένα το άλλο: μπουκιές αβγοτάραχου και καβουροσαλάτας, καλαμαροκεφτέδες με πράσινες ελιές, μάραθο και αγιολί με μελάνι σουπιάς, ντολμαδάκια θαλασσινών με χόντρο, κρητικό φρικασέ γαρίδας, ροφός γαμοπίλαφο, μπακλαβάς-τσιζκέικ με κρέμα μυζήθρας…
Η Μυρσίνη Λαμπράκη στο «Ιώδιο»
Παρέα με την αγαπημένη σεφ, συγγραφέα και food editor Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύει το εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου την Τρίτη 8/12.