«Αrk»: Food & Wine pairing με άρωμα Πελοποννήσου

Το οινο-γευστικό ταξίδι της «κιβωτού» της Γλυφάδας συνεχίζεται: η Τετάρτη 18/11 αφιερώνεται στην Πελοπόννησο με τα πιάτα του Γιάννη Μπαξεβάνη να συνδυάζονται με κρασιών τριών οινοπαραγωγών.

«Αrk»: Food & Wine pairing με άρωμα Πελοποννήσου

Το οινο-γευστικό ταξίδι της «κιβωτού» της Γλυφάδας συνεχίζεται: η Τετάρτη 18/11 αφιερώνεται στην Πελοπόννησο με τα πιάτα του Γιάννη Μπαξεβάνη να συνδυάζονται με κρασιών τριών οινοπαραγωγών.

«Αrk»: Food & Wine pairing με άρωμα Πελοποννήσου - εικόνα 1

Κάθε Τετάρτη το ατμοσφαιρικό café-bar-restaurant «Αrk» της Γλυφάδας «δένει» σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, συνδυάζοντας τοπικά κρασιά και προϊόντα μικρών παραγωγών, με βάση τα οποία ο Γιάννης Μπαξεβάνης –πάντα στο τιμόνι της κουζίνας– διαμορφώνει τα ειδικά για τις βραδιές μενού. Η μουσική επένδυση των Wine Wednesdays είναι live & unplugged, με τη Τζωρτζίνα Καραχάλιου σε γνωστές αγαπημένες μελωδίες.
Το πρώτο γευστικό ταξίδι είχε προορισμό την αγαπημένη του σεφ Κρήτη. Αυτή την Τετάρτη 18/11 το «Αrk» την αφιερώνει στην Πελοπόννησο, φιλοξενώντας το Κτήμα Σπυρόπουλου, το Κτήμα Αντωνόπουλου και τη Σεμέλη. Η συμμετοχή στο food & wine pairing κοστίζει € 38 ανά άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.