«Αrk»: Food & Wine pairing με άρωμα Πελοποννήσου

Το οινο-γευστικό ταξίδι της «κιβωτού» της Γλυφάδας συνεχίζεται: η Τετάρτη 18/11 αφιερώνεται στην Πελοπόννησο με τα πιάτα του Γιάννη Μπαξεβάνη να συνδυάζονται με κρασιών τριών οινοπαραγωγών.

«Αrk»: Food & Wine pairing με άρωμα Πελοποννήσου

Το οινο-γευστικό ταξίδι της «κιβωτού» της Γλυφάδας συνεχίζεται: η Τετάρτη 18/11 αφιερώνεται στην Πελοπόννησο με τα πιάτα του Γιάννη Μπαξεβάνη να συνδυάζονται με κρασιών τριών οινοπαραγωγών.

«Αrk»: Food & Wine pairing με άρωμα Πελοποννήσου - εικόνα 1

Κάθε Τετάρτη το ατμοσφαιρικό café-bar-restaurant «Αrk» της Γλυφάδας «δένει» σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, συνδυάζοντας τοπικά κρασιά και προϊόντα μικρών παραγωγών, με βάση τα οποία ο Γιάννης Μπαξεβάνης –πάντα στο τιμόνι της κουζίνας– διαμορφώνει τα ειδικά για τις βραδιές μενού. Η μουσική επένδυση των Wine Wednesdays είναι live & unplugged, με τη Τζωρτζίνα Καραχάλιου σε γνωστές αγαπημένες μελωδίες.
Το πρώτο γευστικό ταξίδι είχε προορισμό την αγαπημένη του σεφ Κρήτη. Αυτή την Τετάρτη 18/11 το «Αrk» την αφιερώνει στην Πελοπόννησο, φιλοξενώντας το Κτήμα Σπυρόπουλου, το Κτήμα Αντωνόπουλου και τη Σεμέλη. Η συμμετοχή στο food & wine pairing κοστίζει € 38 ανά άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.