«Won-ton»: Κινέζικες νοστιμιές στο Μπουρνάζι

Κλασική και Νew Asian κουζίνα σε ένα καινούργιο εστιατόριο διακοσμημένο σε μοντέρνες γραμμές.

«Won-ton»: Κινέζικες νοστιμιές στο Μπουρνάζι

Κλασική και Νew Asian κουζίνα σε ένα καινούργιο εστιατόριο διακοσμημένο σε μοντέρνες γραμμές.

«Won-ton»: Κινέζικες νοστιμιές στο Μπουρνάζι - εικόνα 1

Το καινούργιο κινέζικο στο Μπουρνάζι είναι μοντέρνο και ποντάρει στις λιτές γραμμές, με κυρίαρχα χρώματα το γκρι, το μαύρο και το λευκό και μια μεγάλη κατακόκκινη στρογγυλή κολόνα στο κέντρο, μακριά από το συνηθισμένο βαρύ ασιατικό φολκλόρ. Το μενού προσφέρει όλα τα κλασικά (τεριγιάκι, γλυκόξινο χοιρινό, πάπια Πεκίνου), πιάτα της New Asian κουζίνας και ένα μικρό κατάλογο με σούσι από τον έμπειρο Κινέζο σεφ Wai Keung Lau.

«Won-ton»: Κινέζικες νοστιμιές στο Μπουρνάζι - εικόνα 2

Δοκιμάσαμε μια αρωματική και φρέσκια σαλάτα με μάνγκο και φρέσκο κρεμμυδάκι, αέρινα τηγανητά ντάμπλινγκ με γαρίδες, πολύ νόστιμα νουντλς ρυζιού με λαχανικά που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα και οι vegetarians, ένα ορεκτικότατο καβούρι Szechuan με τζίντζερ, ένα κάρι με γαρίδες και ρύζι ατμού λίγο διστακτικό όσον αφορά την αψάδα και κάπως ουδέτερο σε γεύση. Για την επομένη φορά έχουμε βάλει στην ατζέντα τα νουντλς με σάλτσα sweet chili cashew nut και το χοιρινό με σάλτσα από μαύρα φασόλια.

Περισσότερες πληροφορίες

Won Ton

Χ. Τρικούπη & Τενέδου, Πλ. Μπουρναζίου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.