Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk»

Το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη στις 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις.

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk»

Το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη στις 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις.

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk» - εικόνα 1

Συνεχίζοντας τα οινικά του αφιερώματα, το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη αυτή τη φορά, την Πέμπτη 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις – καλεσμένος είναι ο παραγωγός του κτήματος Χάρης Αντωνίου. Την επιμέλεια του wine dinner, που ξεκινάει στις 8 μ.μ. και διαρκεί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, έχει αναλάβει ο sommelier του «Monk Grapes & Spirits» Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ το ειδικό για τη βραδιά μενού, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω, κοστίζει € 30 το άτομο και παντρεύει τέσσερα κρασιά του κτήματος με τέσσερα πιάτα που ετοιμάζει η κουζίνα του.

To μενού της βραδιάς

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk» - εικόνα 2
O sommelier του Μonk Βασίλης Παπαδόπουλος

1. Κινέζικο λάχανο, iceberg, καρύδια, γκοργκοντζόλα, σύγκλινο Μάνης
“Κτήμα Εύχαρις λευκό” 2014 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Ασύρτικο & Μαλαγουζιά)

2. Μύδια σοτέ με γραβιέρα Κρήτης, μπέικον, πιπεριές μπελ, σάλτσα μουστάρδας
“Syrah λευκό” 2014 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Syrah)

3. Χτένι από μοσχάρι γάλακτος με κυδώνια, μπρεζέ σε σάλτσα ψητού
“Κτήμα Εύχαρις ερυθρό” 2009 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Syrah & Merlot)

4. Μους λεμόνι με ζεστ λάιμ, γκοφρέτα σοκολάτας
“Επίλογος” 2008 Επιδόρπιος λευκός οίνος (Ροδίτης)

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.