Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk»

Το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη στις 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις.

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk»

Το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη στις 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις.

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk» - εικόνα 1

Συνεχίζοντας τα οινικά του αφιερώματα, το όμορφο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη αυτή τη φορά, την Πέμπτη 5/11 κάνει focus στο Κτήμα Εύχαρις – καλεσμένος είναι ο παραγωγός του κτήματος Χάρης Αντωνίου. Την επιμέλεια του wine dinner, που ξεκινάει στις 8 μ.μ. και διαρκεί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, έχει αναλάβει ο sommelier του «Monk Grapes & Spirits» Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ το ειδικό για τη βραδιά μενού, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω, κοστίζει € 30 το άτομο και παντρεύει τέσσερα κρασιά του κτήματος με τέσσερα πιάτα που ετοιμάζει η κουζίνα του.

To μενού της βραδιάς

Πέμπτη με το Κτήμα Εύχαρις στο «Monk» - εικόνα 2
O sommelier του Μonk Βασίλης Παπαδόπουλος

1. Κινέζικο λάχανο, iceberg, καρύδια, γκοργκοντζόλα, σύγκλινο Μάνης
“Κτήμα Εύχαρις λευκό” 2014 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Ασύρτικο & Μαλαγουζιά)

2. Μύδια σοτέ με γραβιέρα Κρήτης, μπέικον, πιπεριές μπελ, σάλτσα μουστάρδας
“Syrah λευκό” 2014 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Syrah)

3. Χτένι από μοσχάρι γάλακτος με κυδώνια, μπρεζέ σε σάλτσα ψητού
“Κτήμα Εύχαρις ερυθρό” 2009 Π.Γ.Ε. Γεράνεια (Syrah & Merlot)

4. Μους λεμόνι με ζεστ λάιμ, γκοφρέτα σοκολάτας
“Επίλογος” 2008 Επιδόρπιος λευκός οίνος (Ροδίτης)

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.