Καλαμάρι γεμιστό με φουαγκρά αντί για λακέρδα, Edith Piaf αντί για ... «τα σμυρναίικα τραγούδια» και μπιστρό αντί για μεζεδοπωλείο.
Πέρυσι το γνωρίσαμε ως «Α Τaste of Smyrna» και δη μεζεδοπωλείο, με τα ούζα του, τις λακέρδες του και του κιοφτέδες του. Τώρα ο Ηλίας Σκουλάς κρατώντας την αύρα της Σμύρνης του άλλοτε το «1903» της Γλυφάδας το μεταμορφώνει σε μπιστρό, παίζοντας με τα υλικά και τις συνταγές Ελλάδας και Τουρκίας, βάζοντας και λίγη Γαλλία στο παιχνίδι και συνθέτοντας ένα ευρύτερα μεσογειακό και πιο εστιατορικό κόνσεπτ.
Στον καινούργιο κατάλογο θα ανακαλύψετε βιολογικό χοιρινό με σαλιγκάρια, σπετζοφάι με ροφό, φουρνιστό αρνάκι γάλακτος με κρέμα γιαουρτιού (Elbasan tava), αγριογούρουνο στιφάδο, αλλά και… καλαμάρι γεμιστό με φουαγκρά και μεδούλι ή πεϊνιρλί με φιλέτο πάπιας, τυρί compte, μαρμελάδα κοκκάρι και αυγό μάτι. Ανοίγει την Πέμπτη 29/10 και σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.