Σάββατο με μπουφέ και παιχνιδότοπο

Το family buffet επιστρέφει στις 31/10 στο «Grecotel Pallas Athena» με προτάσεις για όλη την οικογένεια.

Σάββατο με μπουφέ και παιχνιδότοπο

Το family buffet επιστρέφει στις 31/10 στο «Grecotel Pallas Athena» με προτάσεις για όλη την οικογένεια.

Σάββατο με μπουφέ και παιχνιδότοπο - εικόνα 1

Η ιδέα που είχαν στο «Grecotel Pallas Athena» για ένα σαββατιάτικο μεσημεριανό για όλη την οικογένεια αποδείχτηκε δημοφιλέστατη, εξ ου και μέχρι το τέλος του χρόνου το family buffet θα διοργανώνεται δύο φορές το μήνα. Στο σύγχρονης αισθητικής εστιατόριο του ξενοδοχείου της πλατείας Κοτζιά αυτό το Σάββατο 31/10, από τη 1 έως και τις 4 μ.μ., οι μεγάλοι θα χαλαρώνουν δοκιμάζοντας τη μοντέρνα κουζίνα του μπουφέ (€ 25 το άτομο, παιδιά 6-12 ετών με 50% έκπτωση, έως 5 ετών δωρεάν) που χρησιμοποιεί υλικά της φάρμας Agreco στο Ρέθυμνο κι οι μικροί θα χαίρονται υγιεινές γεύσεις της Nestle και δημιουργικά παιχνίδια του Imaginarium διασκεδάζοντας και ταυτόχρονα μαθαίνοντας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.