Σ’ ένα φιλικά γκουρμέ καφε-εστιατόριο με διατροφικές-βιολογικές ανησυχίες στο Κολωνάκι.
Χρησιμοποιούν κρέας κοτόπουλου, χοιρινού και βουβαλιού ελευθέρας βοσκής, βιολογικά όσπρια και προϊόντα Ζέας, ενώ πολλά από τα λαχανικά στα πιάτα τους έρχονται από τα περιβόλια του Γιώργου Καραλάκη στην Ιεράπετρα και είναι… ένα κι ένα. Tο πάθος του Δημήτρη Χριστοφορίδη για το υγιεινό φαγητό και οι γευστικές κατευθύνσεις του πληθωρικού σεφ Χρήστου Αθανασιάδη έχουν δώσει ένα bio-συνειδητοποιημένο, πολυσυλλεκτικό στις μαγειρικές του all-day στέκι με την αναζήτηση στο DNA του.
Στον ευρύ σε προτάσεις κατάλογο θα συναντήστε πιάτα που κινούνται σε πολλές κατευθύνσεις. Ανάλογα με τα γούστα ή την όρεξή του μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε χορτοφαγικά/υγιεινά, πιάτα με έθνικ αποχρώσεις, ελληνικές γεύσεις και προτάσεις κρεατοφαγίας. Στο πρώτο «Νice ‘N’ Easy» της πόλης (γιατί μετά άνοιξε κι ένα δεύτερο στην Κηφισιά, με το concept να «τριτώνει» στη Μύκονο), εκεί που η Σκουφά συναντά την Ομήρου, τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% καθημερινά εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.