«Tagine»: Άνοιξε το καπάκι του…

…και μύρισε Μαρόκο. Πού; Στην οδό Λαοδίκης στη Γλυφάδα. Το νέο εστιατόριο προφανώς μαγειρεύει σε πήλινα ταζίν, δικαιώνοντας το όνομά του, η κουζίνα του όμως λοξοδρομεί προς...

«Tagine»: Άνοιξε το καπάκι του…

Ένα νέο εστιατόριο παρουσίασε στο χώρο τού επίσης δικού του, γιαπωνέζικου «Yuzo» στη Γλυφάδα ο κύριος Καρίμ. Στο «Tagine» προφανώς το μαροκινό κουσκούς και το ταζίν βρίσκονται στο επίκεντρο, πλαισιώνονται όμως με κλασικά πιάτα του αραβικού κόσμου όπως λιβανέζικο χούμους, συριακό ταμπουλέ και περσικά ρύζια, με την εικόνα να συμπληρώνουν τσάγια και καφέδες με άρωμα Ανατολής. Οι φαν της προηγούμενης κουζίνας θα βρουν κάποια best: σολομό ή τόνο τατάκι και τεριγιάκι αλλά και σούσι. Περισσότερα για τις γευστικές του επιδόσεις μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.