Ανανεωμένη επέστρεψε για τη χειμερινή σεζόν η κουζίνα του γαλλικού εστιατορίου του ξενοδοχείου «Metropolitan»: ανάμεσα στα νέα πιάτα (πάντα με την επιμέλεια του Michel Roux) του «Avenue» θα συναντήσετε ριζότο χταποδιού αρωματισμένο με Pernod, φινόκιο και κρέμα καπνιστού χελιού, κλασική bouillabaisse με ραβιόλι και μους σολομού στα ορεκτικά και cote de boeuf με πατάτες fondant και σάλτσα bearnaise ή κοτοπουλάκι ψημένο στη rotisserie, συνοδευόμενo από νιόκι πατάτας, τομάτα κονφί και σάλτσα diable στα κυρίως πιάτα.
Καινούργια πιάτα στο «Avenue Bistro & Bar»
Ανανεωμένη επέστρεψε για τη χειμερινή σεζόν η κουζίνα του γαλλικού εστιατορίου του ξενοδοχείου «Metropolitan».