Κάτι να… «Νikkei»

Το καινούργιο εστιατόριο των Γιάννη Μωράκη και Γιώργου Μελισσάρη στο Κολωνάκι ξεκινάει στις 22/9.

Κάτι να… «Νikkei»

Λίγο κάποιες καθυστερήσεις, λίγο κάποιες αλλαγές σχεδίων, ετοιμαζόταν καιρό το εστιατόριο του Γιάννη Μωράκη και του Γιώργου Μελισσάρη στο Κολωνάκι. Πλέον το «Nikkei» είναι πανέτοιμο και την Τρίτη 22/9 θα αποκαλύψει στο αθηναϊκό κοινό το χώρο που διαμόρφωσε η JGP Constructions, πλαισιώνοντας την περουβιανή με ιαπωνικά στοιχεία fusion κουζίνα που σηματοδοτεί το όνομά του. Σεφ είναι ο Θάνος Στασινός, ο οποίος έκανε Νikkei προπόνηση στο περίφημο βαρκελονέζικο «Pakta» (δίπλα στον Albert Adria!), ενώ τη λίστα των κοκτέιλ υπογράφει ο Σπύρος Κερκύρας. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.