Το εστιατόριο του Κεφαλαρίου που τα τελευταία πέντε χρόνια με επικεφαλής στην κουζίνα του τον πολύ ταλαντούχο Μιχάλη Νουρλόγλου εξελίχθηκε πολύ όμορφα κερδίζοντας τα δύο τελευταία χρόνια και Χρυσό Σκούφο για τις γαστρονομικές επιδόσεις του δεν θα επιστρέψει στο πόστο του τη χειμερινή σεζόν. Ήταν σίγουρα μια ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια αυτή του «Abovo» και, με τον κύκλο της να έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, κλείσει, αναμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματα των συντελεστών του.
Αυλαία για το «Abovo»
Το πολύ αξιόλογο εστιατόριο του Κεφαλαρίου δεν θα επιστρέψει στο πόστο του τη χειμερινή σεζόν.