Αυλαία για το «Abovo»

Το πολύ αξιόλογο εστιατόριο του Κεφαλαρίου δεν θα επιστρέψει στο πόστο του τη χειμερινή σεζόν.

Αυλαία για το «Abovo»

Το εστιατόριο του Κεφαλαρίου που τα τελευταία πέντε χρόνια με επικεφαλής στην κουζίνα του τον πολύ ταλαντούχο Μιχάλη Νουρλόγλου εξελίχθηκε πολύ όμορφα κερδίζοντας τα δύο τελευταία χρόνια και Χρυσό Σκούφο για τις γαστρονομικές επιδόσεις του δεν θα επιστρέψει στο πόστο του τη χειμερινή σεζόν. Ήταν σίγουρα μια ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια αυτή του «Abovo» και, με τον κύκλο της να έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, κλείσει, αναμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματα των συντελεστών του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.