Αυλαία για το «Abovo»

Το πολύ αξιόλογο εστιατόριο του Κεφαλαρίου δεν θα επιστρέψει στο πόστο του τη χειμερινή σεζόν.

Αυλαία για το «Abovo»

Το εστιατόριο του Κεφαλαρίου που τα τελευταία πέντε χρόνια με επικεφαλής στην κουζίνα του τον πολύ ταλαντούχο Μιχάλη Νουρλόγλου εξελίχθηκε πολύ όμορφα κερδίζοντας τα δύο τελευταία χρόνια και Χρυσό Σκούφο για τις γαστρονομικές επιδόσεις του δεν θα επιστρέψει στο πόστο του τη χειμερινή σεζόν. Ήταν σίγουρα μια ιδιαίτερα αξιόλογη προσπάθεια αυτή του «Abovo» και, με τον κύκλο της να έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, κλείσει, αναμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματα των συντελεστών του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.