Στους cool και στυλάτους «Ψαράδες» με έκπτωση 25%

Παρέα με το αθηνόραμα Club σε ένα εστιατόριο που αποπνέει στιλάτο μεσογειακό πνεύμα και ανανεώνει το θαλασσινό ρεπερτόριο με νεολογισμούς.

Στους cool και στυλάτους «Ψαράδες» με έκπτωση 25%

Παρέα με το αθηνόραμα Club σε ένα εστιατόριο που αποπνέει στιλάτο μεσογειακό πνεύμα και ανανεώνει το θαλασσινό ρεπερτόριο με νεολογισμούς.

Στους cool και στυλάτους «Ψαράδες» με έκπτωση 25% - εικόνα 1

Οι «Ψαράδες» στο Παλαιό Φάληρο αποπνέουν μια πολύ ευχάριστη, χαλαρωτική αύρα με την κομψή διακόσμηση και τη φροντίδα στη λεπτομέρεια. Σταρ στο ντεκόρ τα παλιά γυαλικά (φιάλες, καράφες, βάζα ) μιας και η οικογένεια Βουλγαράκη που δημιούργησε το μαγαζί είχε παλιότερα μια υαλουργία κι έτσι διαθέτει ένα μικρό θησαυρό από αντίκες που στολίζουν το χώρο. Η κουζίνα, εκτός από την σχάρα και το τηγάνι, ξεφεύγει από τα συνήθη με με πιάτα όπως το κριθαρότο με σουπιά με το μελάνι της με γαρνιτούρα τρίμμα αβγοτάραχου, το σαγανάκι γαρίδας στο φούρνο με νιώτικο τυρί, ή το ψητό καλαμάρι γεμιστό με φρέσκο τόνο και σος λαδολέμονο. Μια που το θαλασσινό εστιατόριο προσφέρει στους κατόχους της κάρτα του αθηνόραμα Club έκπτωση 25%, είναι καλή ευκαιρία να το επισκευτείτε. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.