Ένα «Μουστάκι» για δύο

Το «διπλό» μενού που προτείνει το ψητοπωλείο με το σύγχρονο look στη Λεωφόρο Πεντέλης κάθε Τρίτη και Πέμπτη αξίζει να το τσεκάρετε.

Ένα «Μουστάκι» για δύο

Το «διπλό» μενού που προτείνει το ψητοπωλείο με το σύγχρονο look στη Λεωφόρο Πεντέλης κάθε Τρίτη και Πέμπτη αξίζει να το τσεκάρετε.

Ένα «Μουστάκι» για δύο - εικόνα 1

Το γουστόζικο και... απρόσμενα (για όσους δεν το ξέρουν) οινόφιλο μοντέρνο ψητοπωλείο του Χαλανδρίου εντός έχει ωραίο casual στιλάκι –και ημίψηλα καπέλα για φωτιστικά– και εκτός δύο πράσινους χώρους για να το ρίξετε σε open air κρεατοφαγία. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη μάλιστα στο «Μουστάκι» έχουν να σας προτείνουν ένα πλούσιο μενού για δύο: θα διαλέξετε από τον κατάλογο όποιο ορεκτικό και όποια σαλάτα σας κάνει κλικ, δύο από τις μερίδες (καλαμάκια κοτόπουλο ή χοιρινό, κεμπάπ κ.τ.λ.), ή από τα πιάτα ημέρας (βλ. cheeseburger ή rib eye), δύο επιδόρπια και δύο ποτήρια κρασί και θα πληρώσετε μόλις € 35.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.