Άλλος ένας «Μπάρμπα-Αλέξης»

Κεμπάπ εις τριπλούν: μετά από την Νέα Χαλκηδόνα και το Ρέντη, σειρά έχει η Κηφισιά.

Άλλος ένας «Μπάρμπα-Αλέξης»

Κεμπάπ εις τριπλούν: μετά από την Νέα Χαλκηδόνα και το Ρέντη, σειρά έχει η Κηφισιά.

Άλλος ένας «Μπάρμπα-Αλέξης» - εικόνα 1

Το πρώτο της εστιατόριο η οικογένεια Κεσέρογλου –η οποία κατάγεται από την Αντιόχεια– το άνοιξε πριν από 23 χρόνια στη Νέα Χαλκηδόνα. Ακολούθησε ένα δεύτερο το 2003 στην περιοχή του Ρέντη κι εδώ και μερικές ημέρες τρίτωσαν τα ταμπουλέ, τα αλί ναζίκ, τα λαχματζούν και τα σις και Άδανα κεμπάπ. Ο νέος «Μπάρμπα-Αλέξης» βρίσκεται στην Κηφισιά, σε ένα ζεστό χώρο με οριεντάλ αύρα, χρυσά και κεραμικά στοιχεία, ανατολίτικα φωτιστικά και ημικυκλικούς καναπέδες που θυμίζουν μικρά σεπαρέ και λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ με την ίδια πολίτικη γευστική… πολιτική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.