«C-lounge» με αύρα καλοκαιριού

Πίσω στο προνομιακό πόστο του θα βρείτε τον όμορφο all-day χώρο δίπλα στο «Island», με την ίδια χαλαρωτική συνταγή, από αυτήν την Παρασκευή 1/5.

«C-lounge» με αύρα καλοκαιριού

Πίσω στο προνομιακό πόστο του από αυτήν την Παρασκευή 1/5, θα βρείτε τον όμορφο all-day χώρο δίπλα στο club restaurant «Island» (το οποίο ανοίγει με τη σειρά του την επόμενη Πέμπτη 7/5) στα λιμανάκια της Βάρκιζας. Το «C Lounge» προτείνει για ένα ακόμη καλοκαίρι καφέ, brunch, ελαφριά γεύματα και απογευματινά κοκτέιλ σε σκηνικό καλαίσθητου ριλάξ σε ένα ντεκ που κρέμεται στην κυριολεξία πάνω από τη θάλασσα, ντυμένο με ριγέ πολύχρωμα υφάσματα, ταϊλανδέζικα ξυλόγλυπτα και σύγχρονα έργα τέχνης. Mε τη θέα από το «μπαλκόνι» δε, του κάνεις κανονική βουτιά με τα μάτια. Θα είναι ανοικτό από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Grand opening για το "Bloom" στη Βούλα

Η Αθήνα συγκεντρώθηκε για να καλωσορίσει τον πιο φρέσκο προορισμό της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/06/2024

Η Αργυρώ Κουτσού μπορεί πια να κάνει ό,τι θέλει

Μία κουβέντα με τη sui generis μαγείρισσα με αφορμή το ολοκαίνουριο "Koutsou & Co." αλλά και πολύ πιο μακριά από αυτό.

"Φakafel": Ποιος είπε ότι η φακή δεν ανήκει στον πλανήτη street food;

Στη Νέα Σμύρνη οι vegans βρίσκουν τον δικό τους προορισμό για νόστιμο φαγητό στο χέρι, χωρίς εκπτώσεις.

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".