Και το όνομα αυτού «CTC»

Το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στην οδό Διοχάρους είναι έτοιμο κι έχει ένα έξυπνο φωνητικό λογοπαίγνιο στην επωνυμία.

Και το όνομα αυτού «CTC»

Το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στην οδό Διοχάρους είναι έτοιμο

Και το όνομα αυτού «CTC» - εικόνα 1

Το πρώτο δικό του εστιατόριο είναι έτοιμο κι έχει ένα έξυπνο φωνητικό λογοπαίγνιο στην επωνυμία. Ο ταλαντούχος κ. Αλέξανδρος Tσιοτίνης*, που έχει την εμπειρία σημαντικών κουζινών του εξωτερικού αλλά και ικανή παρουσία σε ελληνικό έδαφος, συστήνεται αυτές τις ημέρες στο αθηναϊκό κοινό σε ένα κομψό και άνετο περιβάλλον στην περιοχή του Κάραβελ, σε τόνους του γκρι και του λευκού, με χαρακτηριστικά στοιχεία το χρυσό «κλουβάκι» του μπαρ, τη γυάλινη κάβα στο επάνω επίπεδο και το «παράθυρο» στην κουζίνα, η οποία ξεκινά σε μεσογειακούς τόνους, με a la carte και set menu, με τις νέες εμπνεύσεις του σεφ να σερβίρονται στα ιδιαίτερα πιάτα του καλλιτέχνη/μαρμαρογλύπτη Γρηγόρη Κουσκουρή. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα για το τι θα συναντήσετε στις κάρτες του «CTC» (Διοχάρους 27, Ιλίσια, 2107228812) να σας πω για τα χτένια με «ριζότο» από topinambour, ελληνική τρούφα και αέρα αρωματικών και για ένα pork Iberico με αρώματα Ανατολής.

* Η φωτό είναι από το διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef 2015

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.