Πασαλιμάνι πλούσιο σε «Ω3»

Ένα θαλασσινό μεζεδοπωλείο διακοσμημένο σε μοντέρνους τόνους βάζει τη γευστική πινελιά του στο Πασαλιμάνι.

Πασαλιμάνι πλούσιο σε «Ω3»

Ένα θαλασσινό μεζεδοπωλείο διακοσμημένο σε μοντέρνους τόνους βάζει τη γευστική πινελιά του στο Πασαλιμάνι.

Πασαλιμάνι πλούσιο σε «Ω3» - εικόνα 1

Ένα πολύ χαριτωμένο μοντέρνο μεζεδοπωλείο με ανάλαφρα βιομηχανική διακοσμητική προσέγγιση, θαλασσινή αύρα (το χώρο σχεδίασαν οι Whitebox Architects) και... καλά λιπαρά έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην πειραιώτικη Πλατεία Κανάρη. Στο άρτι αφιχθέν «Ω3 Fresh Seafood» την επιμέλεια της κουζίνας έχει αναλάβει ο συνεργάτης της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου Δημήτρης Νίκολης, προτείνοντας ένα μενού όπου θα συναντήσετε από λιαστό χταπόδι, τραγανό φιλέτο κουτσομούρας, συμιακό γαριδάκι με καπνιστό αλάτι, σουβλάκι ή burger σολομού μέχρι θαλασσινά ριζότο και ζυμαρικά.

photo credit: George Fakaros

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πίτσα ή μακαρόνια; Ανακαλύψτε τη πιτσαρία /σπαγγετερία που φτιάχνει τα καλύτερα στο Μαρούσι

Από τη μικρή του αρχή με μόλις μερικά τραπέζια και μόνο μια/δυο πίτσες στο μενού, σύντομα η φήμη του εστιατορίου μεγάλωσε και ήρθε κοντά μας στο Μαρούσι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/05/2024

S. Pellegrino: Mας υποδέχεται στο εστιατόριο του "Κρεοπωλείου Διαμέλας"

Το κρεοφαγικό εστιατόριο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, του κρεοπωλείου που ταυτίζει το όνομά του με την ποιότητα από το 1962, αναδεικνύει το καλό ελληνικό κρέας σε πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.

Manu

Sui generis pop ντεκόρ σε μια γεωμετρία του μπλε και της γαλβανιζέ λαμαρίνας, αλλά δυστυχώς πολύ άνιση κουζίνα με καλά αλλά και πολύ μέτρια πιάτα, η οποία χρειάζεται ανασύνταξη.

Wine pairing στο "Amber Cellar Bar & Restaurant"

Οι λάτρεις της γαστρονομίας και του κρασιού θα απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα, αποτέλεσμα δημιουργικής σύμπραξης των Δημήτρη Στειακάκη και Στέλιου Μάκαρη με την εταιρεία Aiolos.

Ανακαλύπτοντας την Κεφαλονίτικη γαστρονομία στο "Makedonia Palace"

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.