Νηστίσιμο lunch break στο The Parliament

Νέες νηστίσιμες γεύσεις σε value for money πακέτο στον μεσημεριανό μπουφέ αλλά και γλυκά δια χειρός Διονύση Αλέρτα.

Νηστίσιμο lunch break στο The Parliament

Ανανεώνοντας τον πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ ελληνικών και μεσογειακών γεύσεων που έχει καθιερώσει τον τελευταίο χρόνο με νηστίσιμα πιάτα, στην πολύ καλή για ξενοδοχείο τιμή των €24, το εστιατόριο του N J V Athens Plaza μας δίνει ιδέες για υγιεινά lunch break σε ένα όμορφο περιβάλλον κλασικής αστικής φινέτσας με θεά στην πλατεία Συντάγματος. Από τις προτάσεις του σεφ Νίκου Γιαννόπουλου δοκιμάσαμε ωραία λευκή ταραμοσαλάτα και φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, ενώ δεν λείπουν οι επιλογές σε ζεστά πιάτα, όπως σουπιά σχάρας με φινόκιο και σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς, καλαμαράκια Γεμιστά με ρύζι και μυρωδικά, κριθαρότο με θαλασσινά, αλλά και αγκινάρες αλά πολίτα.

Νηστίσιμο lunch break στο The Parliament - εικόνα 1

Ανανεωμένος είναι όμως και ο μπουφές των γλυκών, νηστίσιμος και μη, από το ξενοδοχείο εγκαινίασε τη συνεργασία του με τον chef patissier Διονύση Αλέρτα τόσο στο εστιατόριο The Parliament όσο και στο Plaza Lounges.
Υπάρχουν μάλιστα και ενδιαφέρουσες προσφορές για το Πασχα που συνδυάζουν εορταστικό δείπνο ή γεύμα και διαμονή σε καλές τιμές, αν ξεμείνετε στην πόλη και θέλετε να νιώσετε λίγο τουρίστες.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2103352401.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.