Στολισμένες... «Κατσαρόλες»

Από τις 24/12 έως και τις 10/1 στις «Μαγικές Κατσαρόλες» η Βάνα Βρεττού και ο Σήφης Καραδάκης κεντάνε στην κουζίνα τους έξτρα γιορτινές συνταγές με υλικά από όλη την Ελλάδα.

Στολισμένες... «Κατσαρόλες»

Από τις 24/12 έως και τις 10/1 στις «Μαγικές Κατσαρόλες» η Βάνα Βρεττού και ο Σήφης Καραδάκης κεντάνε στην κουζίνα τους έξτρα γιορτινές συνταγές εμπνευσμένες από τα υλικά και τις γεύσεις διαφόρων περιοχών της Ελλάς. Έτσι, αυτές τις μέρες στο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου θα χαρείτε ατομικό κοκοράκι με παραδοσιακή γέμιση και γουρουνόπουλο ψητό με πατάτες φούρνου, σπιτικά, σπιτικότατα, αλλά και μοσχαρίσια μάγουλα σιγομαγειρεμένα στη γάστρα με Αγιωργίτικο Νεμέας και χειμωνιάτικα λαχανικά, μαύρο χοίρο φρικασέ με σελινόριζα και χόρτα του βουνού ή μπουκίτσες από αρνάκι γάλακτος με ξερά βερίκοκα, Metaxa 7* και ατζέμ πιλάφι και άλλα πολλά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.