Καιρός για δύο: γευστικά τετ α τετ

Μια νέα κατηγορία με εστιατόρια ιδανικά για ντουέτα έρχεται να προστεθεί στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του “α”.

Καιρός για δύο: γευστικά τετ α τετ

Μια νέα κατηγορία με εστιατόρια ιδανικά για ντουέτα έρχεται να προστεθεί στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του “α”.

Καιρός για δύο: γευστικά τετ α τετ - εικόνα 1
Cosa Nostra

Συχνά μας παίρνετε τηλέφωνο ή μας στέλνετε email και μας ρωτάτε πού να βγάλετε το έτερον ήμισυ για φαγητό. Και μετά αρχίζει το παιχνίδι των ερωτήσεων: για τα γούστα σας όσον αφορά το χώρο, για το είδος της κουζίνας, για το budget, την περιοχή που θέλετε να κινηθείτε και πάει λέγοντας. Ο ορισμός του «ρομαντικού», όταν μιλάμε για ένα δείπνο, μπορεί να είναι διαφορετικός για τον καθένα. Οπότε τι ψάχνουμε; Κηροφώτιστο; Γαστρονομικό; Ήσυχο; Με θέα στη νυχτερινή πόλη ή στην Ακρόπολη; Παραθαλάσσιο; Κλασικό; Νεανικό; Η νέα κατηγορία «Για δυο» που θα βρείτε από σήμερα στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του «α» προσπαθεί να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα σενάρια γευστικών τετ α τετ, διανύοντας την χιλιομετρική και στιλιστική -γευστικά και διακοσμητικά- απόσταση από το ατμοσφαιρικό νεοκλασικό του «Αleria» στο black σκηνικό του «Αbovo» με το χαμηλό φωτισμό, στο cosy «Μimaya», στις πολυχρωμες ασκήσεις design του «Dalliance House» κι από εκεί σε μια οινόφιλη γωνιά του «By the Glass» ή του «Para Siempre». Από το βλέμμα που χάνεται στο νυχτερινό ουρανό στους «Ορίζοντες Λυκαβηττού» στο «La Suite Lounge» ή στο «St' Astra», στο σαν σκηνικό ταινίας «Cosa Nostra», ή σε ένα τραπέζι απέναντι από τις γραμμές του τρένου στα όμορφα και περιποιητικά «Prosopa». Τη λίστα με τα προτεινόμενα εστιατόρια για δύο μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.